Este clar. Pensatul nu mai este opțional

Atât pensatul feminin, cât și cel masculin, reprezintă o necesitate a oamenilor din zilele noastre. Vrem să avem un aspect îngrijit, să fim în trend cu cerințele actuale și să avem propriul stil cu propria personalitate prin ce aspect afișăm. Fie că optăm pentru un pensat simplu cum optează domnii sau pentru un pensat simplu cu vopsit care este des alegerea sexului feminin, putem conta pe Stailer pentru toate acestea.

Stailer și noua revoluție în domeniul saloanelor. Era digitalizării pentru 2022

Cu Stailer.ro descoperi servicii de înfrumusețare și îngrijire la un nivel profesionist, totul rezolvându-se cu o programare online. Platforma îți pune la dispoziție cei mai buni bărbieri, stiliști și specialiști în hair & beauty. Putem opta pentru toate tipurile de servicii, de la pensat și contururi de barbă, până la execuții superbe de coafat și vopsit. Te-am făcut curios? Aplicația este la doar un click distanță.

Oficial, Stailer este prezent în toate orașele reședință de județ din țară cu peste 1000 de saloane partenere. Iar prin catalogul de inspirație online te poți programa direct la stilistul dorit vizualizând lucrările sale, recenziile primite și lista sa de prețuri. Ne bucurăm să știm că dispunem de asemenea servicii în astfel de vremuri.

Dar inițiativa nu s-a oprit aici, Stailer fiind într-o ascensiune continuă. Cu siguranță ai întâmpinat măcar o dată o reclamă sau un sketch marca Stailer. Promovarea a fost punctul lor forte în anul anterior. Am văzut cum micii antreprenori locali au fost susținuți financiar pentru distribuirea serviciilor calitative marca Stailer pe social media și nu numai. Actori și persoane publice prezenți în fel de fel de sketch-uri cu un umor aparte sau cu poveste în spate. S-a dovedit că aceste acțiuni au fost un real succes.

Nevoile oamenilor pentru pensatul perfect

Nevoile privind acest aspect diferă la fiecare persoană în parte. Sunt oameni care preferă să-și penseze sprâncenele acasă, lucru perfect în regulă, și sunt oameni ce optează saloanele pentru un rezultat final cât mai bun. Indiferent de locul ales, contează foarte mult ce rezultat obținem după. Putem folosi diferite tehnici, dar unele sunt mai mult sau mai puțin satisfăcătoare când vine vorba de pensatul dorit. Uite câteva metode pro și contra pentru pensat:

  1. Avantajele pensatului cu ață

O tehnică apărută acum 6000 de ani în Asia, dar care a început să fie folosită și la noi în saloanele profesionale. Procedura este indicată pentru a obține forma precisă smulgând și cele mai mici fire.

  1. De ce nu este bine să-ți tunzi sprâncenele

Oferă un aspect inestetic, puțin ciopârțit, iar un fir de păr tăiat devine mai gros, mai puternic, mai lung și devine greu de controlat.

  1. Metoda de pensat cea mai eficientă

2 variante. Ceara sau pensatul? Te lăsăm să descoperi! Pentru fiecare persoană funcționează diferit aceste metode. Unele persoane preferă pensatul, altele preferă ceara, dar evident este faptul că pensatul este mai des întâlnit și mai apreciat pentru rezultatele sale.

Vrei să-ți faci o programare la un salon de top din orașul tău? Stailer este portalul de care ai nevoie. Programarea ta este la câteva click-uri distanță!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.