Elwira Petre este noul jurat „Dansez pentru tine”

elwira_dansez_5f856026d6Mihai Petre și-a adus și soția în juriul „Dansez pentru tine”. Elwira Petre îl înlocuiește pe Wilmark, cel care a fost concediat de la ProTV din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni.
Cei doi Petre sunt în top 50 de dansatori sportivi, sunt campioni ai României, dar și ai Italiei.

Sunt conștient că cei doi chiar știu să danseze și cunosc și teoria dansului, dar mi se pare puțin nesimțită mișcarea asta. Sunt total de acord cu declarația unui fost jurat a acelei emisiuni în care vedetele dansează pentru săraci și se prefac că le pasă, Cornel Patrichi:

„Totul a fost premeditat. Faza cu Wilmark că a apărut la Kalad D, unde a mers să ajute un copil amărât, nu a fost decât un pretext pentru a-i face loc necestei lui Mihai Petre. Nu cred că soţia lui era acolo întâmplător şi că ea a fost la îndemâna producătorilor, să-l înlocuiască pe Wilmark în ultimul moment. Greu de crezut că în nici două ore, de când Wilmark a fost anunţat că e concediat, madamme Elwira a fost machiată, coafată şi îmbrăcată de gală, bună de dat pe post. Toate acestea ar dura mai mult, nu doar câteva clipe”, a declarat Cornel Patrichi. Acesta a mai afirmat că, totuşi, Wilmark se poate considera norocos: „El a aflat motivul pentru care a fost concediat. Eu nici acum nu ştiu de ce m-au dat afară!”.
sursă – declarația lui Cornel Patrichi şi imagine

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.