Eforturi Pentru Productivitate

dezvoltareMereu mi-a plăcut să citesc subiecte pentru dezvoltare personală, sfaturi pentru a deveni mai productiv și câte ore de somn ar trebui să am pentru a nu mai simți oboseala în timpul zilei, dar nici să pierd foarte mult timp dormind. Îmi place să fiu organizat și productiv, nu-mi place când mă gândesc că am pierdut foarte mult timp fără să fac nimic, de cele mai multe ori intervenind plictiseala sau lenea.

Îmi pare totuși rău că nu reușesc să mă țin de programul pe care l-am pus la punct înainte de a începe cel de-al doilea semestru, consider că este foarte bun și dă randamente pe toate planurile, atât online, cât și offline, adică școala. Mă confrunt cu o problemă destul de mare, nu reușesc să mă trezesc la ora la care mi-am propus, cu toate că nu este chiar foarte devreme. Cele 10 minute pe care le fur în fiecare dimineață după ce sună ceasul, se transformă de cele mai multe ori în câteva ore bune, ore în care aș putea să învăț și să mai lucrez puțin în online.

Cu toate că îmi propun în fiecare seară să nu mai amân trezirea, nu reușesc să mă ridic din pat când ceasul îmi dictează acest lucru. Totuși, mă amăgesc singur cu ideea că sunt încă la început de semestru (cu toate că au trecut deja 5 săptămâni) și o să-mi implementez programul mai târziu.

Astăzi am văzut un videoclip foarte interesant care mi-a stârnit din nou ambiția de a respecta programul, o să fac eforturi să reușesc acest lucru.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.