Efectul „În puii mei”

Show-ul de divertisment „În puii mei” prinde foarte bine pentru că românilor le place mediocritatea, prostia, iar Bendeac știe asta și dă publicului ce îi place mai mult. Nu e de contestat faptul că Mihai este un tip genial, profesionist și extrem de inteligent, altfel nu ar mai fi avut atât de mult succes. De fapt, caterinca la noi se vinde cel mai bine, umorul subtil, de calitate, nu prea este înțeles de multă lume, de asta trebuie folosit în cantități cât mai mici.

Rapiditatea cu care s-a ridicat acest show este însă de invidiat, efectul de viral se prinde de fiecare secvență filmată de Bendeac și compania, iar „În puii mei” devine tot mai discutat, amintit și povestit show din rândul tuturor. Ideea cu care se răspândește este simplă: unul folosește o expresie din emisiune, ex: „Să-ți dea Dumnezeu sănătate și Măicuță Domnului împreună cu el, să nu-l lase singurel, la…greu”, iar cel care nu știe ce este cu ea, de unde vine și ce sens are o să întrebe toate aceste lucruri, apoi caută să urmărească show-ul și rămâne prins ca fan.

Ciudat este că absolut toată lumea cunoaște minim o astfel de expresie idioată, pornită de la niște idioți și transformată de Bendeac în expresie viral. Lângă căminul meu sunt niște tomberoane de gunoi, iar acolo stau de cele mai multe ori niște oameni care adună mâncare stricată pentru porcii unui crescător, iar ei sunt plătiți pentru asta, oamenii nu sunt chiar de apreciat, adică trăiesc în niște condiții oribile, iar situația lor nu este una prea bună. I-am auzit și pe ei pomenind o expresie de genul „Ce-ai făcut mă nene măăăă?”, ce a fost „lansată” de Andrei Versace, iar mai apoi promovată și transformată în viral de actorul Mihai Bendeac. La fel și în amfiteatru, la fel și în magazine, la fel și în trafic.

mihai-bendeac

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.