Efectele unei vremi urâte

Nu-mi place deloc vremea asta. Nu-mi plac iernile fără zăpadă sau cele în care zăpada întârzie să apără. Eu sunt de părere că sunt două mari sărbători care nu pot fi simțite complet fără zăpadă, vorbesc acum despre Crăciun și Anul nou. Zăpada are rolul ei, transmite multe emoții dacă este unde trebuie să fie în momentele cheie ale anului.

Vremea de acum este oribilă, murdară și tristă, ca în poeziile lui Bacovia. Eu nu așa văd iarna, nu vreau să mă obișnuiesc să sărbătoresc de Crăciun fără zăpadă. Crăciunul nu mai are același farmec, nu mai este o sărbătoare atât de frumoasă și plină de emoții dacă afară nu este nins. Asta să ne fie clar.

Urăsc vremea asta pentru că trebuie să ai mare grijă pe unde mergi, noroiul este peste tot. O mai urăsc și pentru că vântul ăsta nenorocit și uscat îți usucă de tot fața. Pățesc de foarte multe ori să simt cum se crapă pielea pe față, să simt cum mă ustură pielea feții atunci când zâmbesc sau deschid gura. La mâini este aceeași situație. Ele mereu au de suferit și mereu mă ustură. Pentru față, fetele au foarte multe soluții de a repara ce vântul a stricat. O soluție bună este spuma de curățare, care nu doar îți curată tenul, dar îți detoxifică pielea și îți redă echilibrul natural al pielii. Pentru bărbați lucrurile stau mai rău, noi nu prea suportăm cremele și așteptăm să treacă totul de la sine, chiar dacă de cele mai multe ori procedăm greșit. Spuma de curățare este obținută din mai multe ingrediente active, iar acestea sunt obținute la rândul lor din natură: aloe vera, cocos, goji, dar și diferite semințe.

frig

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.