E vorba doar despre ce înveți din fiecare moment

Am avut o perioadă mai lipsită de motivație în anumite domenii în care eram foarte activ și am creat în timp un grup frumos de oameni cu aceleași înclinații. Mă consolez cu ideea că sunt perioade normale, din care ieși mai ușor sau mai puțin ușor, dar cu siguranță o perioadă din care trebuie să înveți lucruri deloc puține.

Eu am tras următoarele concluzii:

  • Ești înconjurat de oameni ca tine

Dacă emani o energie pozitivă și ești foarte activ în domeniul tău de activitate, vei fi în permanență înconjurat de oameni cu idei, cu un vibe pozitiv și multă poftă de muncă. Asta, bineînțeles, dacă reușești să le menții toate aceste stări pozitive.

Eu am reușit să fac acest lucru, iar motivația mea era încărcată din toate stările lor de bine descrise în rândurile de mai sus, pornite cumva tot din pofta mea de succes.

  • Ca inițiator al motivației, poți oricând să distrugi echipa construită

Pentru că tu ești exemplul celor care au venit lângă tine în această călătorie spre succes, iar dacă tu renunți, restul echipei te va urma, din aceeași încredere cu care te-au urmat și în creștere. Explicația este cât se poate de simplă – când echipa nu mai găsește lângă tine ceea ce aveau nevoie (motivație, idei, fericire) o să înceapă să-și caute aceste lucruri în altă parte.

  • Poți oricând să o iei de la capăt

Ești același om care a construit tot ce a avut în momentul în care a atins apogeul, nu s-a schimbat nimic. Perioadele proaste sunt normale într-o anumită măsură, iar omul care motivează, își va găsi mereu motivația. Ba mai mult decât atât, ai grijă ca revenirea să fie cu mult peste tot ce ai construit înainte să te culci pe o ureche.

La treabă, Ababei!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.