E plin internetul de Badea

În ultimele zile se vorbește intens despre Mircea Badea și scandalul lui cu motocicliștii. Este imposibil să nu știți faza, nu mai stau acum să explic totul de la capăt. Ideea e că toți bloggeri scriu despre asta, toată lumea comentează și are câte ceva de spus.

Ultimul videoclip, cel în care vine un mârlete la Mircea și îi zice că el vrea s-o dea pe smardoială în mijlocul străzii și despre care se scrie că evidențiază clar umilirea lui Badea este dovadă a faptului că prezentatorul de la Antena3 are puțin mai multă minte față de smardoi, chiar dacă vorbește cum vorbește la tv și se maimuțărește. Ce ar fi ca fiecare persoană publică să accepte orice invitație la bătaie de la oricine? De ce nu ne gândim și așa?

De ce nu a scris nimeni despre faptul că luptătorul de K1 se cam înmuiase când a venit Badea spre el? Nu-și prea găsea cuvintele, iar la faza cu „ești cam arogant, da’ în rest ai zis și lucruri bune”, luptătorul o dă în prietenisme.

Nu sunt de partea nimănui. Îmi plac emisiunile lui Mircea Badea și-l consider un om inteligent, greșește mult că se crede cel mai bun în toate, mai ales în bătaie (dacă îi dau un pumn ăluia…). Dar trebuie crezut, așa știe să-și facă meseria, așa-și câștigă pâinea, nu e de vină el că asta se cere.

M-am plictisit să citesc articole despre Mircea Badea. Amuzant e că sunt mulți care abia așteptau ca Mircea să fie „ironizat” și să dea în el cât mai tare atunci când este jos.

mircea-badea-spagat

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.