E alt Dragnea?

Îmi mai pierd timpul pe Tik Tok, seara, înainte să adorm. Urmăresc câteva canale interesante acolo și încerc să nu pierd foarte mult timp, câteodată îmi iese.

Nu vreau să caut tot interviul, îmi place doar cât a fost scos din context, deși nu cred că mai multă introducere ar schimba esența declarațiilor.

Nu-l recunosc, nu e același Dragnea care a făcut din PSD cel mai urât partid din România? Nu e același Dragnea care schimba legislația țării după bunul plac și după propriile interese? Nu e tot același Dragnea care a făcut pușcărie pentru nerespectarea legii și care a fost cercetat în n dosare? Nu e același Dragnea care și-a luat mumu de la jumătate de Românie?

E același, doar că și-a schimbat discursul în funcție de postura în care se află. Cu un partid la început de drum, dar cu aceeași aroganță, cu un mesaj ușor schimbat, împotriva sistemului la care și el a contribuit până a fost adus în starea în care este acum. Adică groaznic.

Ziceam ieri ceva.. Cum facem cu România, după ce se liniștesc apele în Ucraina?

Oameni care și-au ratat șansa în politică ar trebui să se care. E cel mai simplu. Mumu de la români, mumu la pușcărie, mumu peste tot. Nu s-a săturat.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.