Din voluntariat: Pansament al inimii..

Sunt de multe ori omul care așteaptă, nu neapărat mulțumire sau ajutor reciproc, ci doar să văd că îmi este apreciat sprijinul oferit, favorul făcut sau prietenia de-a lungul timpului. De asemenea, din momentul în care sunt ajutat, mă simt veșnic dator și încerc să întorc sprijinul de cât mai multe ori. Articolul de astăzi atinge și puțin nuanța asta, dar este cel mai mult despre PRIETENIE, MOTIV DE MÂNDRIE, MOTIVAȚIE și, cum am spus în descrierea pozei postate pe profilul personal – PANSAMENT AL INIMII.

Imaginea atașată acestui articol nu este doar o fotografie în care eu țin un tablou desenat pentru mine, ci o amintire și o emoție foarte puternică pe care o simt de fiecare dată când o privesc.

În L.S.M. am adus foarte multe idei, unele bune, altele mai puțin bune. Multe dintre ele s-au implementat și au fost apreciate, au devenit proiecte de tradiție și sunt sigur că vor continua și după ce numele meu va fi doar amintire pentru această minunată asociație, iar asta nu poate fi decât un motiv de mândrie. Unul dintre ideile bune este și proiectul – Mecanica Are Talente – un talent show cu studenți ai Facultății de Mecanică foarte apreciat de conducerea facultății și profesorii acesteia. Cum spun în alt proiect L.S.M. – Caravana F.M. – de fiecare dată când merg la prezentări, este un proiect inspirat din show-ul Românii au Talent, în care studenții noștri își pot pune în valoare abilitățile artistice, care nu pot fi scoase în evidență în domeniul tehnic pe care-l studiem zilnic. Nu știu dacă e de mirare, dar sunt muuulte talente la noi (când simți să spui acest pronume când te referi la un loc unde studiezi, o asociație în care te dezvolți, înseamnă că pui suflet și te asociezi cu ceea ce faci).

Bogdan Iftime (click pe link și like la pagină, vă rog) este unul dintre cei talentați, face niște adevărate opere de artă din spray-uri. Numai el știe cum a învățat să facă asta și cât timp i-a luat, dar acum este foarte apreciat și cunoscut pentru asta. Mi-aș dori să ajungă cât mai departe cu talentul lui, nu pentru că m-a impresionat pe mine acum, ci pentru că MERITĂ.

La Mecanica Are Talente – ediția a 3-a – a ales să mă deseneze pe mine, fiind ultimul meu an de facultate și practic, anul în care trebuie să renunț la funcția de președinte a asociației din care el face parte. Nu știam nimic despre asta și am avut misiunea de a prezenta, așa cum fac de 3 ani, acest eveniment. Am văzut în premieră cum din spray-urile lui iese chipul meu, iar asta m-a făcut să zâmbesc. A venit, mai apoi, un val puternic de sentimente atunci când m-a invitat pe scenă să mi-l ofere, spunându-mi că MERIT!

Emoție, mândrie, prietenie, supărare că trebuie să plec, regret că se termină toată experiența din această poziție și amintiri, recunoștință, gândul că el chiar a apreciat tot ce am făcut eu și chiar crede asta despre mine.. toate astea și încă 100 de gânduri și sentimente m-au încercat atunci.. Nu mi-au spus-o mulți și nici nu am pretenția să-mi fie spusă, ci doar îmi explodează inima de bucurie și mândrie când observ gesturile astea, pentru că de multe ori tind să mă situez mai jos decât merit într-un clasament imaginar.

Imaginea asta va rămâne istorie pentru mine, va însemna multe și mereu voi fi emoționat când o privesc. Este despre L.S.M., despre dezvoltarea mea și despre mulțimea de oameni minunați pe care am cunoscut-o și am realizat sute, poate chiar mii, de lucruri frumoase, dar cel mai important.. este despre PRIETENIE!

Mulțumesc Bogdane, ești maestru! #DiagnosticatCuLSM

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.