Diminețile îmi pot decide întreaga zi

Pentru că dimineața, imediat după ce mă trezesc, nu-mi place să trec direct la treabă sau să încep o activitate care mă consumă foarte mult, aleg de cele mai multe ori să mai trag de timp și să fac anumite chestii care pentru mine au devenit un tabiet. Îmi revin mai greu și sunt somnoros pentru ceva timp după ce mă trezesc, dar și foarte sensibil în același timp, o activitate care îmi strică starea sau o persoană care mă stresează prea mult este în jurul meu îmi poate strica întreaga zi și să fiu puțin dificil în timpul ei.

Cele trei activități care mă fac să îmi revin ușor-ușor și să fiu bun de muncă sunt:

1. Verificarea blogurilor pe care le citesc constant
Am reader-ul plin cu zeci de bloguri pe care autorii lor scriu articole mișto. Îmi place să-mi încep diminețile cu niște articole bune, în timp ce-mi savurez cafeaua, dar și să mai scriu câteodată ceva subiecte care mi-au stârnit păreri. Îmi place să zâmbesc de dimineață, așa că sunt abonat și la câteva site-uri care sunt o bună sursă de divertisment și-mi fac ziua mai bună.

2. Vizionarea unor show-uri de stand-up comedy sau vloguri
Pentru că au apărut și foarte multe persoane care au câte ceva de spus în mediul online și postează constant vloguri, am devenit destul de activ și pe YouTube, ca privitor. Pe lângă vloguri, mai urmăresc și tot ce scot cei care se ocupă cu stand-up-ul la noi în țară și o fac foarte bine. Un banc bun, un pamflet, un videoclip cu glume bune, sunt elemente care îmi pot da o stare foarte bună de-a lungul zilei.

3. Meditarea
Sunt momente în care, imediat după trezire, încep să-mi fac „planul de bătaie” pentru ziua respectivă. Îmi fac un scurt „to do list” și îmi fac curaj să încep o zi plină. De cele mai multe ori, îmi vin idei foarte bune în aceste momente de liniște.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.