Diacritice.com Nu Mai Este Ce A Fost

1325596307_151090077_1-Fotografii-de--Tastatura-diacriticeErau foarte buni, cel puțin pentru mine. Am „lucrat” cu ei foarte mult timp, dar m-am plictisit să pierd timpul aiurea. Nu este tocmai plăcut să scrii un text, iar când vrei să îi pui diacritice, să îți dea eroare.

Diacritice.com funcționează în modul următor:
Textul lipsit de diacritice trebuie introdus în chenarul de pe site, în etapa următoare alegi forma corectă a fiecărui cuvânt, iar apoi urmează ca aceste alegeri să fie implementate și punct, textul este total în limba română.

De ceva timp lucrurile nu mai sunt atât de roz, apar din ce în ce mai multe erori la ultima etapă. Nu este relaxant să buchisești fiecare cuvânt, să alegi forma corectă a 200-300 de cuvinte și apoi să-ți dea eroare. Apoi trebuie să iei totul de la capăt.

Soluția? Cred că o să mă învăț să scriu direct de la tastatură cu diacritice, o să mă obișnuiesc destul de repede sper eu. Pe lângă această soluție ar mai fi una, caut alt site care să facă ceea ce făcea diacritice.com, dar lipsit de acele erori enervante.

Dacă știți unde bat, lăsați un astfel de site în secțiunea de comentarii, facebook sau mail.

imaginea: bucharestcity.olx.ro

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.