Dezvolta-te pe plan profesional si personal in acelasi timp

manequeen1In aceasta lume exista multe tipuri de meserii, insa cele care ne ajuta cu adevarat sa ajungem acolo unde dintotdeauna am visat, sunt cele care se pliaza pe personalitate si pe felul nostru de a fi. Oricat ar parea de usor, e o misiune dificila cea de a nedescoperi exact asa cum suntem. De altfel, doar atunci cand vom dezlega misterul cu privire la ceea ce ne dorim cu adevarat de la viata, vom reusi sa gasim acest job la care sa mergem cu drag, in care sa excelam si sa castigam foarte bine.

Dupa parerea mea, Manequeen Studio este singurul studio din Bucuresti in cadrul caruia te dezvolti considerabil nu doar din punct de vedere profesional, ci si personal. Asta o spun chiar eu, actuala angajata in cadrul acestui studio, dar care a lucrat inainte si in alte 2 locatii ce apartin altor brand-uri.  Cel mai probabil te intrebi de ce am schimbat pana la varsta de aproape 25 de ani trei job-uri.

Iata care sunt motivele pentru care Manequeen e mult mai presus de restul studiourilor de videochat din Bucuresti:

  • Platile se fac intotdeauna la timp – in cadrul celorlalte studio-uri in care am activat o perioada de catevaluni de zile, am ramas cu un profund gust amar din cauza faptului ca nu am primit banii pe care i-am stabilit de comun acord la interviul de angajare, plus ca sumele meritate intotdeauna intarziau sa imi fie virate in cont, chiar sa le primesc dupa o intarziere de cateva saptamani.

In schimb, la Manequeen Studio platile se fac intotdeauna la timp, ba mai mult, aici ai ocazia sa castigi chiar si niste bonusuri consistente. In functie de performante, primesti si banutii. Cert este ca nu va exista nicio luna in care sa nu primesti, avand in vedere ca iti faci bine treaba. Asadar, daca doresti sa patrunzi si tu in lumea videochat-ului, iti recomand sa fii atenta atunci cand iti alegi studio-ul pentru care sa lucrezi.

  • Colectivul de aici este atat de primitor, incat ma simt la fel de bine ca si acasa. La Manequeen am consolidat cateva prietenii valoroase, pe cand in cadrul celorlalte studio-uri nu am reusit sa ma integrez atat de bine. Acolo fiecare era pe cont propriu, nimeni nu ajuta pe nimeni, iar invidia era la orice pas.

Totusi, atunci cand atingi niste perfomante uriase la Manequeen, toti din echipa te felicita, te sustin si te admira.

  • Mediul de lucru este demn de printese. Aici totul este perfect curat, igienizat, iar piesele de mobilier sunt atat de atent alese, incat design-ul interior poate fi comparat cu cel din cadrul hotelurilor de 4 si 5 stele.

In cadrul celorlalte studio-uri in are am mai lucrat, acest lux nu exista. Cu toate ca parea frumos la o prima vedere, la o aruncatura de privire mult mai atenta, puteai observa numite detalii ce nu iti provocau prea multa placere. Curatenia nu prima in acele locuri, astfel ca am ramas profund de dezamagita.

  • Aici vei invata foarte multe despre tine. La Manequeen vei invata ce inseamna prietenia, vei primi sfaturi cu privire la machiajul si hainele pe care sa le porti astfel incat sa te pui cat mai bine in valoare, dar vei afla si ce inseamna sa faci parte dintr-un colectiv unit ce iti doreste ca tu sa cresti si sa te dezvolti frumos.

Asadar, cunoscand oameni frumosi si intelepti, lucrand intr-un mediu prielnic, castigand bine si fiind motivata de fiecare data sa te autodepasesti, nu vei reusi decat sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si pe cel personal. Programul flexibil iti va permite sa te ocupi de propriile tale pasiuni, sa iesi la shopping, sa pleci in calatorii, sa ii dedici timpul tau partenerului de viata si sa fii alaturi de toti cei dragi.

manequeen-2

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.