Detii un iPhone 5 si functionarea acestuia intampina probleme?

iphone-5-reparatieIn ultimii anii evolutia tehnologiei s-a facut cu adevarat resimtita in toate ariile. In mod deosebit aparitia permanenta de noi modele de smartphone a devenit o febra, tot mai multi fiind cei care urmaresc cu orice pret sa achizitioneze cele mai moderne si noi aparitii in materie de dispozitive mobile.

Modelul de telefon iPhone 5 a fost si va ramane unul dintre favoritele mele. Poate ca nu este cel mai stralucit smartphone, in comparatie cu celelalte care au aparut mai recent pe piata, insa eu chiar ma inteleg bine cu acesta.

Recent, in urma unui eveniment nefericit, m-am ales cu o pata destul de proeminenta pe jumatate din suprafata display-ului telefonului. Auzisem de la un amic ca Glass gsm este una dintre cele mai serioase companii de reparatii telefoane, de aceea in dimineata urmatoare m-am si dus la acest service.

Cred ca cei mai multi dintre cei care merg la service-uri de reparatii telefoane o fac tocmai din cauza ca l-au scapat si trebuie inlocuit ecranul, cum de altfel mi s-a intamplat si mie.  Spre surprinderea mea, atunci cand m-am intors sa ridic telefonul reparat de la Glassgsm,  angajatul de acolo mi-a zis ca, pe langa serviciul solicitat, primesc si un bonus, ce consta intr-o folie de sticla si o husa de protectie la alegere.  Si sa fim seriosi, unde mai poti beneficia de o asemenea oferta?

glassgsm

Pentru ca nu stiu niciodata cum reusesc sau cum se intampla, i-am rugat sa imi spuna ce alte servicii de reparatii mai realizeaza pentru modelul iPhone 5.

  • Inlocuirea sticlei – indiferent ca poti merge personal la magazin sau il trimiti prin curier, expertii Glassgsm iti vor inlocui touchscreen-ul, readucand telefonul la starea initiala.
  • Inlocuirea butoanelor de volum – se intampla de foarte multe ori ca acestea sa se blocheze si sa nu mai functioneze in mod corespunzator. In acest caz, ajutorul unui specialist este neaparat necesar. La Glassgsm iti poti inlocui atat butoanele de volum, cat si pe cel de inchidere/deschidere, la un pret accesibil.
  • Inlocuire antena wi-fi si antena gsm – indiferent ca este vorba despre retea sau daca telefonul este defect, expertii Glassgsm vor identifica problema pe care o intampina telefonul tau si vor veni cu o solutie optima.
  • Inlocuirea microfonului, a senzorilor, a camerei frontale, a carcasei, a difuzorului sau a acumulatorului sunt realizate cu maximum de eficienta, in cel mai scurt timp la acest service.

De asemenea, tot in cadrul acestui service poti beneficia de o diagnoza a iPhone-ului tau, fara a platinimic. Tehnicienii Glassgsm te pot ajuta  sa identifici cauza care sta la baza functionarii necorespunzatoare, urmand ca apoi sa iti ofere informatiile necesare pentru o eventuala reparatie.

Cei de la service-ul Glassgsm sunt persoane foarte deschise si serioase, astfel ca te vor ajuta cu tot ceea ce e nevoie, intr-un timp eficient si, bineinteles, la un pret corect. Daca vrei sa afli mai multe despre tipul de reparatii pe care acestia le efectueaza si pretul pentru acestea, poti accesa oricand site-ul glassgsm.ro si vei gasi acolo toate detaliile de care ai nevoie.

 

 

Service GSM Suceava:

Telefon: 0745554645

Adresa: Str. Ana Ipatescu, Nr. 5, Hotel Bucovina, etaj 1, birou nr: 109, Judetul Suceava

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.