Mă detașez greu de calculatoarele mele

Au trecut câteva luni de când dețin acest laptop, B50-70-ul meu de care sunt foarte mândru și nu l-aș schimba deocamdată pentru niciun alt laptop, fie el cât de performant și scump. De mic copil sunt inimos, mă atașez foarte repede de oameni, dar și de lucruri, iar de lucrurile care îmi intră la suflet nu mă pot despărți foarte ușor. Vechiul PC încă îl păstrez în camera mea, cu toate că are peste 9 ani de când l-am cumpărat. L-am folosit până în această vară și nu am renunțat niciodată la el, chiar dacă, la câți bani am investit în el, îmi cumpăram alte două pc-uri mai bune. Trebuie să vă recunosc că încă îl mai deschid și acum, îl organizez și-l păstrez acolo ca un fel de stick uriaș unde îmi țin unele documente de care nu am nevoie frecvent, poze vechi, discografii, filme și ce mi se mai părea mie interesant de descărcat de pe torrente.

renunta-la-tigari

Laptopul care-l am acum mi-a devenit prieten. Chiar dacă la început nu mi se părea prea prietenos, m-am obișnuit cu ce poate, cu tastatura, cu ecranul și cu funcțiile lui, iar acum îi simt lipsa și mi-e dor de el de fiecare dată când sunt „silit” să lucrez de pe alt laptop. Când l-am cumpărat am avut de ales între modelul de pe care vă scriu acum și un Toshiba, amândouă modelele fiind foarte bune.

Laptopurile de la Toshiba sunt bune, chiar dacă nu multă lume au păreri prea ok despre ele. Nu trebuie că pe un laptop să scrie neapărat numele unei firme mari pentru a fi bun, ci contează ce componente are acel laptop și pentru ce vrei tu să-l folosești, dar și cum îl folosești. Am un prieten foarte apropiat care are un latop Toshiba de anul trecut, funcționează perfect și acum și nu are nici cea mai mică problemă, nu-l ține cu bateria mereu în laptop pentru a nu cumpăra frecvent baterii laptop toshiba.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.