AlexScrie.Ro

Despre Yahoo! Messenger și Skype

urspandaÎn ultimele zile îmi petrec foarte mult timp în online, scriu multe mailuri, răspund la multe pm-uri pe forumuri și țin foarte multe site-uri, dar și programe deschide. Am descoperit că lumea încă mai folosește Yahoo! Messenger și Skype, servicii ce eu le credeam moarte de cel puțin 1 an.

Messenger-ul de la Yahoo îl mai folosesc și eu, este singura modalitate prin care pot comunica cu un prieten certat cu FaceBook-ul și chiar am fost surprins când am văzut că nu suntem singurii care chatuim acolo.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Skype? Nici într-un caz. E cel mai bun pe partea de comunicare video.
    Eventual Yahoo messenger, dar și ăla încă mai e folosit. Chiar și de mine. :)) Nu e un așa mare wow, doar că prin 2007-2008 cel puțin, aveam lista plină … acum e extrem de pustie.
    Atunci, ce să zic eu care încă mai intru și pe hi5? :)) Știu, a trecut era lui. Poate tocmai asta e interesant la el. :))

    • Da, mai există deși are o cu totul altă interfață și e în colaborare cu tagged. Și cică mai trimit pe acolo oamenii și cereri de prietenie. :)) Că mai văd când intru… încă mă mir că mai rezistă.

  • Messenger nu mai folosesc de mult.Nu mai cunosc pe nimeni care sa mai aiba asa ceva. Skype il folosesc zilnic pentru apelurile video de calitate si Facebook-ul e la ordinea zilei. 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.