Despre „Visuri la cheie”

Am un obicei ca înainte să adorm, îmi iau tableta cu mine în pat și caut o emisiune tv interesantă sau un spectacol de stand-up comedy românesc. Cum am văzut toate spectacolele de stand-up, am rămas doar cu cea de-a doua variantă, adică cea a emisiunilor tv. Am văzut fiecare episod din Las Fierbinți, probabil cea mai bună comedie românească all time, am urmărit și foarte multe emisiuni din „România, te iubesc!”, la fel de multe din „Din Gura Presei” și altele, dar mai puține, din puținele emisiuni care sunt decente de pe tv-ul românesc.

emotie-la-cote-maxime-visuri-la-cheie-ndash-lider-absolut-de-audienta_3

Zilele trecute s-a mai lansat o emisiune interesantă, emisiune pe care vreau să o urmăresc, dacă nu direct la tv, măcar înregistrările de pe net. Vorbesc despre „Visuri la cheie”, care este mai mult o emisiune caritabilă. Aceștia schimbă viața unor oameni în adevăratul sens al cuvântului. Fac dintr-o casă care pare a fi un eșec total, un adevărat cămin în care să locuiești și să te mândrești cu el. Până acum, am văzut primele două emisiuni și am rămas impresionat. Îmi plac foarte mult ideile designerilor de acolo pentru că, am scris și în articolele precedente, am o atracție pentru design-ul interior și exterior.

Îmi place și viteza cu care se lucrează, oamenii sunt niște profesioniști desăvârșiți și știu să-și facă fiecare treaba, iar într-un loc în care mai mulți oameni pricepuți își pun mințile la contribuție nu are cum să iasă decât ceva reușit și foarte plăcut. Echipă „Visuri la cheie” schimbă casele celor care au nevoie de ei cu totul, iar ei plătesc tot, de la balustrade de inox până la electrocasnice și obiecte de design exterior.

Mă bucur când sunt lansate și astfel de proiecte tv care nu are drept public țintă numai prostimea înfometată de scandal. „Visuri la cheie” este o emisiune de urmărit!

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.