Despre Viitorul Lui Giuliano Stroe

giuliano-stroe-in-lanturiAșa cum am scris și aici (link), acest copil reprezintă o afacere pentru tatăl său, nu a avut parte de copilărie până acum și nici nu o să aibă parte de așa ceva pentru că este mult prea târziu, copilul suferă deja de piticism și soarta sa poate fi decisă de Parchet.

Acest copil execută niște antrenamente intensive, antrenamente ce nu trebuiesc făcute de copii de vârsta lui, chiar dacă este considerat „micul Hercule”. Poza în care Giuliano este surprins în lanțuri, care este și poza acestui articol, ar trebui să fie principalul factor ce influențează decizia Parchetului.

Tatăl acestui copil, dacă mai poate fi numit așa, poate ajunge la închisoare în cazul unui verdict care aprobă faptul că Giuliano și fratele sau au fost supuși unor rele tratamente. Mai mult de atât, el a postat pe pagina de FaceBook un mesaj în care spunea că Giuliano și fratele mai mic nu beneficiază de un anumit tratament pentru lipsa hormonului de creștere, injurii ce au fost respinse de medicul din Slatina care i-a văzut pe cei doi băieți.

Tot pe internet a mai fost postat și un videoclip în care Giuliano Stroe spărgea nuci cu pumnul. El era încurajat de tatăl său să facă acest lucru chiar dacă îl doare pumnul. La masa la care se întâmpla această scenă mai era și mama copilului, dovadă a faptului că ambii părinți au ceva probleme.

Giuliano Stroe este mai mic decât restul colegilor săi de la școală, din acest motiv tatăl sau i-a modificat scaunul ridicându-l cu 10 centrimetri pentru ca „micul Hercule” să poată scrie.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.