Despre vacanțe si călătorii

Nu știu dacă tuturor le place să călătorească, dar știu cu siguranță că tuturor ne plac vacanțele, asta indiferent de vârstă sau sex. Nu contează dacă încă ești în gimnazială, liceu, facultate ori angajat, știu și pot băga mână în foc că abia așteptați următoarea vacanță, chiar dacă abia s-a sfârșit cea mai lungă vacanță din an.

travel

Spuneam mai sus despre vacanțe și călătorii. Ce legături au cele două mari plăceri?
Majoritatea persoanelor aleg să-și petreacă fiecare vacanță călătorind. La fel cum este „obiceiul” și la mine în familie de a pleca în vacanțele mai importante în mici excursii, așa poate fi întâlnit acest obicei și în alte familii. Chiar dacă unii aleg să părăsească țara (de cele mai multe ori cei care fac acest lucru au o situație financiară foarte bună) și alții rămân în țară, cu toții revin din concedii odihniți și gata pentru o nouă sesiune de muncă/învățat. Bineînțeles că asta nu înseamnă că persoanele care-și petrec concediile în țară sunt mai săraci decât cei care aleg alte țări pentru vacanțele lor. Sunt unele vacanțe last minute în străinătate care pot costa cu mult mai puțin decât un concediu în România. Totul depinde de timpul acordat pentru planificarea concediului, se pot găsi pe diferite site-uri de profil foarte multe oferte de acest gen (puteți accesa site-ul de pe ancora de mai sus pentru mai multe detalii).

Mie îmi place foarte mult să călătoresc, să cunosc oameni și locuri noi, să învăț lucruri noi din locuri noi și să aflu o parte din istorie prin călătorii, dar încă nu am reușit să părăsesc țara, chiar dacă unii la vârsta mea au mai multe țări vizitate decât ani. Poate în viitor (mă refer la următorii 5 ani) voi începe o serie de articole pe blog despre călătorie și voi scrie din propria experiență.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.