Despre tineri cu sictir și igienă

Când am intrat eu la liceul, nu zic, erau mulți tipi și multe țipe cu impresii, fiecare avea ceva cu care să se laude, fiecare voia să iasă cu ceva în evidență, dar totuși mai există o mică urmă de respect. Am văzut anul trecut o diferență foarte mare între bobocii de acum doi ani și cei de anul trecut. Băieții sunt niște șmecheri, toți sunt sictiriți și nu știu să respecte, chiar dacă ești mai mare. Fetele, nici nu mai zic, toate sunt niște dive și merg numai cu nasul pe sus.

În acest an, prăpastie, mai mulți sictiriți și mai multe dive. Acum fetele se simt jignite dacă le spui că și-au făcut părul acasă, ele merg la salon pentru că-s permit, nu se înjosesc ele să se aranjeze acasă. Check-în-ul este mai valoros la salon decât acasă, strânge și mai multe like-uri.

Faza asta cu igiena și îngrijirea este chiar penibilă. Cel puțin când vorbim de păr, sunt foarte multe produse pentru îngrijirea părului care pot fi folosite și acasă. Mai mult decât atât, unele produse din comerț sunt mai bune decât cele întâlnite în saloane. Aproape toată lumea se îngrijește, nu este un motiv de laudă dacă faci duș în fiecare zi sau dacă te speli pe cap cu șampon. E o chestie obișnuită, iar mulți nu înțeleg asta.

par sanatos(1)

Multe fețe care se cred dive, ar trebui să știe că igiena nu înseamnă numai să te speli zilnic, ci și să ai grijă de părul tău, de exemplu. Multe au părul foarte gras sau au foarte multe fire arse vizibile. De aceea există produse pentru îngrijirea părului, să ai un păr cât mai frumos și cât mai sănătos. Asta se aplică și la băieți, se poartă în ultimul timp freze care necesită un păr cât mai mare, iar odată cu asta trebuie să avem și grijă de podoaba noastră capilară.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.