Despre șoferii care circulă cu mașinile acoperite de zăpadă

Mai periculoasă decât zăpada de pe carosabil este, fără doar și poate, zăpada de pe mașini. Cretinii care nu știu sau nu se deranjează prin frig să îndepărteze stratul de zăpadă sunt adevărate pericole pentru ceilalți participanți la trafic. Și da, nu se va întâmpla nimic cu cei care merg cu munți de zăpadă pe mașini până când nu se va întâmpla vreo nenorocire din cauza acestui aspect.

Mă mănâncă puțin oftica când mă gândesc că eu am fost penalizat pentru că am circulat cu un bec de fază scurtă ars, în timp ce alții fac drumuri liniștiți cu mașinile acoperite de zăpadă.

Și e mai mișto atunci când mergi în spatele unui soi de cretin descris în rândurile de mai sus și din cauza vitezei, îți aruncă ție toată zăpada pe parbriz.

Art. 99, OUG 195/2002,

(1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa I de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de către persoane fizice:

16. conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheaţă sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare; „

foto – Daniel Brodoceanu

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.