Una despre Selly și Poliția

Probabil ați văzut cu toții știrile despre procesul dintre Poliția Română și Selly. Trusturile de presă și-au dat seama că pot aduna multe click-uri dacă-i folosesc numele vlogului și postează orice idioțenie a acestuia, cu titluri bombastice. Selly a explicat într-un vlog care a fost situația cu adevărat.

Altceva doresc să punctez în acest articol. Faptul că un cunoscut, o ”vedetă” cum se autointitulează Selly, a făcut unele afirmații în acest vlog o să-i coste scump fie pe acei polițiști care l-au ajutat, fie pe toate celelalte ”vedete”.

La ce mă refer mai exact? La minutul 17:24. Polițiștii respectivi au fost băieți buni că l-au învățat pe ăsta ce să facă, dar n-o să mai fie. Mergi închis când ești ajutat, mulțumești și pleci capul. Când se duce vorba că ”bă, ăla oricum îți dă amendă și-ți spune să faci contestație ca să mai conduci” sau ”m-a iertat pe mine un polițisc chiar dacă mergeam cu 190km/h” lucrurile devin neplăcute.

Adică e de porc să-i faci probleme unui polițist care te-a ajutat. Este ușor de aflat, mai ușor de pedepsit. Toate astea pentru ce? Că nu știi tu să apreciezi un ajutor și vrei să faci view-uri pe YT?

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.