AlexScrie.Ro

Despre Săptămâna Altfel

păpădie-litoral
păpădie-litoral
sau cum s-o mai fi chemând…

Am înțeles că îi zice „Să știm mai multe, să fim mai buni”, alt nume idiot și nesugestiv. În această săptămână am pierdut timpul aiurea, nu am făcut nimic interesat sau nimic care să-mi placă. Poate că sunt eu cam mofturos, dar când faci naveta pentru a veni doar la 1 sau 2 ore la care stăm aiurea sau ne uităm la un film idiot și neinteresant nu mi se pare ok.

Nu este gândită deloc bine. Această săptămână este o vacanță și nu prea, este frumos pentru cei care vizitează școala mai rar sau cei care stau aproape de școală și nu pierd mult timp pentru a ajunge la ea, dar pentru un navetist nu este deloc plăcut să pierzi timpul așteptând autobuzul, spun asta chiar dacă stau la doar 8-9 km de școală, rămâne să vă imaginați voi cât de plăcut este pentru cei care stau foarte departe.

Aiurea a mai fost că s-a schimbat orarul, nu am mai început la ora 2 ca în fiecare zi, ci am avut zile când am început la 10, zile când am început la 8 și zile când am început la 1.

Mai bine ne lăsa să stăm acasă și să ne bucurăm de vacanță, zic.

P.S: Știu că poza nu are nici o legătură cu tot ce am scris aici, dar îmi place și este a mea, cele mai importante lucruri când mă uit la o fotografie.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Da, e frumoasa fotografia :D.
    Bine punctat cu vacanta in loc de saptamana altfel. Ar fi mult mai ok asa. Am vazut ca toate scolile au iesit pe undeva sa faca excursii si alte chestii, dar noi am stat pur si simplu in scoala si nu am facut nimic. Nimic! Asta primele trei zile ca joi si vineri nici nu m-am mai dus.

  • La fel e si la mine. Parca cei ce organizeaza nu au creier. Anul trecut au dat-o in bara la nivel national se pare ca si anul acesta e la fel sa vedem daca dupa doua esecuri consecutive se vor calma. Probabil ca nu!
    Oricum o saptamana de vacanta in plus era perfect.

  • nu cred ca au buget sa organizeze cine stie ce, eu la mine in ploiesti am vaaazut agitatie la muzee, autocare peste autocare, pana la urma s-a miscat un pic treaba!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.