Despre puterea pasiunii și plăcerea de a activa într-un domeniu

Astăzi mi-am amintit o poveste a unui amic ce merită să o împărtășesc cu voi, tipul este foarte pasionat de mașini și de tot ce ține de mecanică. De mic copil a început să-ți „prindă urechile” prin motoare, fie ele de scuter, atv-uri sau mașini. Era încă de pe atunci clar că dacă prietenul meu, nu o să-i dau numele real în articol pentru că nu este de acord, deci o să-l numim Mike, o să urmeze studiile pe acest domeniu pentru că ar fi păcat ca un tip cu talentul și pasiunea lui pentru mecanică să nu activeze în acest domeniu. Bineînțeles că a urmat un profil tehnic la un liceu din orașul nostru și mai apoi a urmat studiile la Facultatea de Mecanică din cel mai apropiat oraș universitar. Deși uneori îi este destul de greu, pasiunea și plăcere cu care face orice lucru legat de mașini și motoare îl face să meargă mereu mai departe. Este unul dintre studenții care chiar merită să devină ingineri.

mecanic3

Cred că s-a născut cu plăcerea pentru tuning, reparații și îmbunătățiri, este fan al mai multor branduri mari ce activează în acest domeniu, cel mai cunoscut brand fiind Bucovina Tuning despre care puteți citi mai multe pe site-ul www.piesetuningauto.ro. Primul ATV pe care l-a cumpărat a început să-l îmbunătățească și să-i desfacă motorul încă din primele luni, iar ceea ce încerca, chiar dacă nu îi ieșea din prima, lucra și se documenta până ajungea acolo unde el dorea să ajungă. A făcut dintr-un ATV micuț și nu foarte puternic un ATV care avea o putere foarte mare, mulți nu înțelegeau cum poate să iasă atâta forță dintr-un lucru atât de mic.

Pentru ca-și cunoștea ATV-ul foarte bine, s-a plictisit repede și a trecut la un scuter, pe care la fel, l-a îmbunătățit și i-a oferit mult mai multă putere și un design mult mai atrăgător. Am uitat să precizez că Mike nu avea încă 18 ani. Când a împlinit vârsta majoratului, ajutat de sfaturi și ce mai citea de la Bucovina Tuning și alte branduri, Mike și-a achiziționat o mașină veche, care nu mai pornea, nu mai primea RAR-ul, efectiv nu mai putea fi folosită. La facultatea la care mergea se organiza anual un eveniment ce ținea de drif și tuning, el fiind pasionat de aceste domenii a vrut să-și contruiasca propria lui mașină cu care să defileze la evenimentul pe care el a ajuns să-l organizeze mai târziu, după nici 2 ani de facultate.

A avut un real succes, mașină lui a funcționat impecabil la eveniment, iar el a transformat dintr-o mașină care nu mai putea fi folosită în niciun scop, într-o mașină de drifturi care a făcut un real spectacol, iar toată lumea prezența la eveniment era absolut impresionată de ce putea să facă Mike cu un astfel de BMW vechi numai bun de dat la remat.

A urmărit tot ce se întâmplă în jurul brandului Bucovina Tuning și acum dorește să construiască, sau mai bine zis, să modifice o altă mașină pentru următoarele ediții ale aceluiași eveniment, o mașină mai puternică, mai frumoasă și care să facă mai mult spectacol.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.