Despre „cui îi pasă?” și eficiența lui

Nu sunt deloc un tip care să-și aglomereze mintea cu informații inutile, am învățat de-a lungul timpului să-mi selectez informațiile pe care le rețin și să le uit pe cele care nu mă ajută la nimic. Consider că m-am educat bine în acest sens și îmi păstrez sănătatea psihică intactă datorită acestui obicei.

Sunt de părere că trebuie să punem accent pe anumite întrebări în viață, întrebări care ne ajută să ieșim din multe probleme, dar și să nu o luăm razna. Stresul este, fără doar și poate, boala secolului în care trăim, mult mai dură decât alte boli care se pot rezolva medicinal. Una dintre întrebările care mă ajută pe mine este „cui îi pasă?” și chiar dacă aș putea căuta răspunsuri, nu aloc deloc timp pentru că mi-aș face singur rău. Întrebarea este potrivită de cele mai multe ori după o altă întrebare, care generează stres și griji: „de ce?”.

Pun accent pe lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și trag tare în acest sens, greșind inevitabil foarte mult. Sunt bucuros că greșesc pentru că acest lucru mă dezvoltă personal și mă ține mereu activ.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.