Despre pariuri sportive

football in the goal netProbabil fiecare dintre voi ştiţi deja că pariurile sportive reprezintă anticiparea rezultatului unui meci sportiv prin învestirea unor sume de bani în scopul câştigării sau pierderii acestora în funcţie de scorul evenimentului respectiv.

În comparaţie cu alte jocuri de noroc pariurile sportive sunt în general legale însă nu oriunde. În Statele Unite ale Americii de exemplu, pariurile sportive de agest gen sunt permise doar in trei din multele state din care este alcătuita SUA.

Există două tipuri de bilete sportive: primul este biletul simplu unde bineînteles se pariază pe un singur meci acesta fiind urmat de biletul multiplu ce conţine de la două până la patrusprezece.
Cum funcţionează pariurile sportive bazate pe jocuri fotbal?

1. COTA – Cota reprezintă un indice care face referintă la suma caştigată sau pierdută în urma rezultatului final.Fiecare meci are o cotă. Dacă mărimea cotei este de 2 de exemplu, tu vei primii de 2 ori banii pariaţi pe acel meci.
2. EGALITATEA – Dacă cele 2 echipe de fotbal pe care tu ai pariat au terminat meciul la egalitate acesta se notează cu X.
3. ECHIPA ÎNVINGĂTOARE – În cazul în care pariezi că prima echipă va câştiga notăm cu cifra 1, dacă ai considerat că cealaltă echipă va termina învingătoare atunci alegem cifra 2.
4. ALTELE – Dacă ai prezis că va căştiga prima echipă sau scorul va fi la egalitate se notează cu X1 dacă însă a două echipă va câştiga sau va face egal va trebuii să notezi cu X2.

După toate cele amintite mai sus probabil vă întrebaţi dacă merită sau nu să învestiţi sume modice în pariurile sportive. Ei bine, nu pot garanta deocamdată că e posibil să trăiţi modest din pariuri de acest gen însă dacă te poţi mulţumii cu sume relativ mici dar constante în funcţie de noroc şi pricepere atunci nu ai nimic de pierdut şi te poţi apuca de treabă.

În cazul în care nu vă bazaţi pe propria intuiţie şi aveţi reţineri în plasarea unor sume de bani în scopul anticipării rezultatului final şi vă e teamă de un posibil eşec puteţi apela la sfaturile celor care sunt familiarizaţi cu acest tip de câştiguri modice şi constante.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.