Despre pâinea de la Vaslui

fuck-youÎn presă putem găsi foarte multă mizerie, toate trusturile se mănâncă de fund și încearcă să producă cât mai mult conținut de rahat, conținut care prinde destul de bine la prostime. Altfel este când citește un dobitoc titluri gen: „Să moară cățeaua: Xulescu s-a căcat pe el”, parcă îi vine a cumpăra mai repede să vadă care-i nefericitul cu treabă mare la dos.

Mă supără, am impresia că am mai scris despre asta, dar simt că trebuie să repet acum, să repet de fiecare dată când vor apărea astfel de zvonuri. Vaslui este un oraș normal, chiar dacă presa scrie multe prostii despre acest oraș și încearcă măcar o dată pe săptămână să facă acest oraș de căcat. Vaslui este un oraș frumos și curat, mult mai frumos și mai curat ca alte orașe care sunt pupate în dos.

Știrea cu pâinea a apărut cam așa:
– Niște băieți care scriu pentru pâine au postat un videoclip pe bzi.ro, nu au scris că este filmat în Vaslui.
– Alți tampitei, de la wowbiz.ro, s-au gândit să producă o știre de căcat, din aia care prinde bine și devine viral pe FaceBook. Au băgat un titlu bombă și au scris că așa se face pâinea în Vaslui.
– Ieri, toți tâmpițeii ăștia care se cred mari analiști și mari oameni pe la televiziunile de căcat gen RTV, Realitatea și Antena3 au început să comenteze și să îi facă de toată bafta pe brutarii vasluieni.

Mă adresez strict jurnaliștilor care produc știri la mișto și aruncă toate evenimentele rușinoase ca fiind din Vaslui: NU MAI MÂNCAȚI CĂCAT!

Videoclip septembrie 2013:

Videoclip 28 decembrie 2013:

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.