Despre originalitate și amenajări exterioare

Mă pasionează design-ul, îmi place să-mi imaginez având în față o curte cum să o aranjez, cum să o fac cât mai frumoasă. Același lucru se aplică și la case. Îmi place să fac un spațiu frumos, să aranjez niște lucruri sau să schimb ceva la o încăpere astfel încât să pară că este nouă și originală. Astăzi, trecând prin centrul orașului și fiind singur, mi-am imaginat cum aș organiza eu lucrurile dacă aș fi primar în acest oraș, Vaslui. Nu am spus că-mi doresc să fiu vreodată primar, dar spun că-mi doresc să se pună în aplicare ideea mea.

Aș vedea orașul puțin mai original, așa-mi pare prea grosolan. Este prea mult granit și nu este tocmai locul ideal pentru a petrece câteva minute liniștit. Granitul nu te relaxează, cred că placaj marmură era o soluție mai bună. Țin minte că înainte să fie amenajat centrul orașului, acesta beneficia de un mic părculeț, exact în fața Primăriei, eu aș fi păstrat acel părculeț sau l-aș fi mutat în altă parte. Era frumos și plăcut de fiecare locuitor al orașului nostru. Acum, odată cu granitul au venit și o serie de reguli care nu sunt pe placul locuitorilor. Centrul orașului este un loc pentru vasluieni, pentru relaxare și pentru a petrece câteva minute în aer liber, iar parcul vechi era cel mai potrivit pentru asta. Acum, granitul nu are nimic natural.

design

Aș fi placat treptele de la statuia lui Ștefan cel Mare tot cu marmură, dar cu un model mai special pentru că acea statuie ne reprezintă orașul. Avem nevoie de mai multe elemente naturale în centru. Chiar dacă nu-mi petrec foarte mult timp prin acel loc, trebuie să recunosc că-mi pare prea puțin natural.

Abia aștept să-mi pot pune toate ideile în practică atunci când o să am posibilitatea de a ridica o casă nouă.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.