Despre meseria de asistentă TV

Pentru că YouTube-ul ține locul televizorului, cel puțin în cazul meu, urmăresc cam în fiecare seară, înainte să adorm, unele documentare sau emisiuni care mi se par mai interesante, dar cărora totuși să nu le dau o importanță atât de mare încât să rămân concentrat pe ele și să nu mai pot dormi. De cele mai multe ori, adorm în 10-15 minute, chiar dacă eu pun un videoclip de o oră să ruleze. Seara trecută am dat peste o emisiune de scandal, în care apare și un stand-up-er care mie îmi place foarte mult. Despre titlul emisiunii și ce se întâmplă acolo defapt nu vreau să vorbim pentru că nu este foarte important. Ceea ce m-a lăsat pe mine impresionat într-un mod deloc pozitiv este faptul că am văzut că unele pițipoance din România, care nu au o imagine prea curată, sunt plătite pentru a fi „asistente TV”.

Ce fac ele defapt din această postură de asistentă tv? Vin îmbrăcate la emisiuni cât mai sumar, cât mai sexy, vorbesc cât mai mult ca să se remarce faptul că nu au o inteligență de lăudat și câteodată mai dansează. Dansul lor bineînțeles că este unul foarte provocator, aproape că imită actrițele din unele filme xxx.

Trist este că multe dintre ele câștigă foarte mulți bani făcând asta, ceea ce le încurajează să fie din ce în ce mai proaste și să vina mai dezbrăcate la emisiunile TV. Sunt foarte mulți profesioniști în domenii ca știință, medicină, industrie care ar tânji după un salariu că al lor și cu siguranță l-ar merita. Ce concluzii ar putea să tragă o tânără adolescentă făcând o astfel de comparație? Că este mult mai rentabil să fii proastă și să arăți bine decât să înveți și să ajungi cineva în viață. Chiar dacă vor înainta în vârstă iar corpul lor nu va mai fi impecabil, ele își vor păstra un post în televiziune.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.