Despre mașinile de spălat

Am momente în care mă gândesc la lucruri total stupide și-mi pun sute de întrebări care nu-și au rostul. Azi am rămas blocat în fața mașinii de spălat și mă întrebam cum s-a gândit inventatorul ei să o inventeze, de ce nu toată lumea are deja o mașină de spălat și de ce se mai spală la mână dacă există un robot care să facă acest lucru.

Și chiar dacă pare puțin ciudat, azi am citit câteva lucruri despre mașină de spălat. Am citit despre cum a apărut, când a apărut și cine a patentat-o, dar și mai multe lucruri despre reparații mașini de spălat. Am găsit site-uri interesante cu această ocazie care îmi vor fi de ajutor în caz de ceva probleme cu mașină mea de spălat.

Deci, să vă prezint și vouă pe scurt ce am învățat astăzi:
– mașina de spălat a fost patentată în anul 1858 (cine s-ar fi gândit că e așa bătrână?)
– a fost patentată de Hamilton Smith
– în România se produc două modele de mașini de spălat: Albalux și Diamant
– poți găsi online service-uri pentru mașini de spălat, cel mai cunoscut și serios mi se pare Wash Service
– ca orice alt robot, mașina de spălat nu este foarte pretențioasă, dar dacă nu îi acorzi minimul de atenție și grijă, o pierzi

Îmi plac momentele când îmi vin întrebări puțin ciudate, mai aflu lucruri noi, care poate îmi vor fi de ajutor pe viitor, mă vor ajuta într-o anumită conversație sau de ce nu, în anumite proiecte viitoare. Îmi mai place și când găsesc site-uri utile pe online-ul românesc, cum este acest service online.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.