Despre ce lăsăm în urma noastră în hoteluri și pensiuni

Am fost de multe ori cazat la anumite hoteluri și pensiuni din țară, iar de fiecare dată mi-a plăcut să las curat în urmă mea, să nu mă înjure nimeni după ce plec și să nu le dau foarte mult de treabă femeilor care se ocupă cu curățenia în localul respectiv. Ca mine sunt puțini și nu o spun ca o formă de laudă, ci chiar am observat multe persoane care lăsau camere praf în urma lor pentru că „și așa am plătit pentru cameră asta, să facă cine e plătit pentru curățenie, eu am venit aici doar ca să mă relaxez”. O formă de gândire proastă care ar putea fi interpretată. Până la urmă este o chestie de bun simț să lași curat în urma ta, de ce să fii înjurat când poți fi lăudat?

E drept și că sunt anumite persoane care câștigă bani pentru a strânge din urma ta, dar nu trebuie să facem dezastru în urma noastră din acest motiv. M-am gândit mereu și la doza lor de efort și am încercat ca atunci când vor intra în camera în care eu am fost cazat, să nu aibe nimeni foarte mult de treabă, ci doar să dea cu un model bun de la Zelmer, adică un aspirator foarte eficient, să schimbe lenjeria pe care am dormit și să șteargă praful care se depunde oricum. La fel ca mine ar trebui să facă orice persoană este cazată în vreun local.

Munca trebuie apreciată și trebuie să ne punem mereu și în locul celui care are de tras din urma noastră. Lucrul negativ pe care noi îl facem ni se poate întoarce oricând. În orice domeniu am activa se vor găsi oameni care ne pot cauza neplăceri și lucruri de pe urma cărora va trebui să muncim mai mult.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.