Despre Junimea, un grup pe FaceBook care se vrea funny

Am scris în mai multe rânduri despre grupurile de FaceBook de la noi și unde se greșește, acum vreau să reiau aceeași idee cu un grup concret care s-a promovat destul de mult în ultimul timp pe această rețea de socializare. Vorbesc despre Junimea, un grup care se vrea de divertisment, dar rămâne doar la stagiul ăsta.

Nu vreau să-mi pun toți copiii de acolo în cap pentru că sunt mulți, iar mulțimea are putere. Acum bineînțeles că nu-mi pot face rău în niciun fel, dar sunt sătul de vorbe urâte și dedicații neortodoxe, așa că am să mă limitez la câteva sfaturi.

Pentru ca o idee care se vrea pe bază de mulțime de oameni să funcționeze, ai nevoie de o anumită mulțime, nu de o oarecare. Problema Junimii este că au intrat acolo toți puștii și puștoaicele de sub 15 ani care nu știu să înțeleagă o glumă bună și râd din orice, iar ei cred că dacă ei râd, or să radă toți din același motiv. Greșit. Adminii de acolo ar trebui să selecteze puțin membrii, este nevoie de un grup frumos de divertisment care să fie promovat și cunoscut, dar acel grup nu trebuie să dezamăgească cu fail-urile tuturor copiilor care nu știu să guste o glumă.

Bineînțeles că poate fi și problema la mine. Dacă nu aș fi și eu în Junimea nu aș vedea ce se întâmplă acolo, deci nu m-ar deranja nimic, iar rândurile acestea nu își mai aveau rostul. Totuși, sper să ating unde trebuie cu ce am spus mai sus, asta în cazul în care o parte din Junimea (și nu orice parte, ci partea importantă-adminii) vor citi acest articol și nu vor lua în nume de rău ce spun.

un fel de gluma

Eu unul nu găsesc nimic amuzant în imaginea de mai sus, dar totuși imaginea a fost apreciată de 16 persoane și are un comentariu care îl susține pe cel de mai sus și găsește comicul într-o conversație obișnuită, uitată de amuzament.

apreciez

Apreciez totuși că sunt și persoane care vor glume mai bune, care chiar vor să se amuze când intră pe un astfel de grup, iar eu la asta mă refeream și în rândurile anterioare, persoanele care au ceva minte și sunt capabili să o folosească nu se amuză deloc când văd imaginea de mai sus, ba dimpotrivă. Genul ăsta de persoane nu au ce caută în același grup cu genul celui care a postat screen-ul cu pricina.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.