Despre jocurile de bowling

Vrem ca in cateva randuri sa va vorbim despre jocul de bowling care este un sport in care cei ce il joaca isi doresc sa obtina cele mai multe puncte cu ajutorul unei bile pe care rostogolind-o sa darame cat mai multe popice. Sunt multi care fac din acest sport o adevarata pasiune si isi petrec majoritatea timpului in salile special amenajate cu piste de bowling.

Ten_Pin_Bowling

Pentru acest joc exista mai multe variante in care difera tipul jaloanelor si numarul acetora, se folosesc in loc de jaloane si bile. Acest joc dateaza cu mult timp in urma chiar din anul 300 atunci jucandu-se cu totul diferit folosindu-se cu totul alte obiecte.
Bowlingul de astazi dateaza din anul 1885 cand a capatat aceasta forma jucandu-se de pasionatii de pariuri neavand reguli stricte si din aceasta cauza se provocau foarte multe scandaluri care au dus la interzicerea lui o perioada de timp. Odata cu trecerea vremii acest joc capata reguli stricte care sunt respectate de toti jucatorii si care avea un anumit numar de aruncari ale bilelor iar numarul popicelor fiind in numar de 10, se stabileste si pozitionarea lor.

Acest sport are si tehnici precise care trebuiesc respectate de jucatori ca sa poata avea toate sansele sa inscrie punctajul cel mai mare. Fiind un joc de mare precizie in bowlingul trebuie respectate tehnicile de joc pentru a obtine un rezultat de exceptie. Cel mai important pas in acest joc este sa gasiti pozitia de plecare, trebuie sa sincronizati pasii cu bratul si relaxati sa aruncati bila. In pasul urmator va trebui sa gasiti traiectoria ca sa puteti arunca bila ca aceasta sa aibe toate sansele sa nimereasca toate popicele. Acest joc nu este la indemana oricui si nu toti se pot bucura de o experienta ca aceasta aruncand in realitate bila spre popice pentru a inscrie insa nu este nici imposibil.

Daca, totusi, aveti ocazia sa ajungeti intr-o sala de bowling este bine sa stiti cateva reguli ale jocului si o puteti face in primul rand jucand si observand la cei mai experimentati tehnicile lor de rostogolire a bilei ca sa puncteze cat mai bine. Insa aceste reguli le veti putea gasi fie pe internet fie din surse de specialitate din care puteti lua informatii sigure, precise si la obiect. Dar cea mai buna modalitate de a invata ramane exercitiul si practica la sala de bowling.

Tot o modalitate de ajutor pentru cei incepatori in jocurile de bowling sunt si jocurile online care te ajuta sa inveti totul despre acest joc, sa il practici jucand mai multe tipuri de joc, urmarind cu atentie diretia bilei ca sa va dati seama cum sa o aruncati mai bine si mai direct spre popice pentru a face din prima aruncare numar maxim de puncte. Pe siteul jocuribowling.ro veti gasi cele mai multe si mai interesante jocuri de bowling unde aveti ocazia sa le jucati si sa vedeti exact cum trebuie sa procedati si voi intr-o sala destinata acestui joc ca sa fiti din ce in ce mai buni daca va doriti acest lucru.

Guest post

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.