Despre încălțămintea de iarnă

În acest an, de când a venit frigul, am început să caut prin mai multe magazine online sau offline încălțăminte. Căutam ceva simplu, dar elegant, ceva care să nu iasă în evidență într-un mod neplăcut. Până în acest an, am ales mereu ce era mai călduros și rezistent, dar gusturile mele s-au schimbat de o perioadă și încep să mă uit mai mult spre elegant, spre simplu.

vaslui13

Am căutat foarte mult pe magazine mari producătoare de încălțăminte, iar apoi am început să mă uit la site-urile firmelor dintr-un mall din Iași, dar nu prea am văzut nimic care să-mi atragă atenția. Întâmplarea a făcut să găsesc o pereche de ghete foarte frumoase pe care le port cu mare plăcere într-un magazin din Vaslui, un magazin care are încălțăminte de foarte mult timp și lumea care trăiește de mult timp în acest oraș recunoaște și laudă acel magazin cu orice ocazie. Eu trăiam cu impresia că acolo se pot găsi doar papuci pentru oameni mai bătrâni, nu m-am gândit vreun moment că o să reușesc să-mi găsesc o pereche de încălțări pe gustul meu.

Cu această ocazie mi-am dat seama că am devenit mult mai pretențios în ultimul timp și că gusturile mele s-au schimbat radical în ultimul timp. Înainte nu-mi lua foarte mult timp să caut o pereche de papuci sau haine, nu stăteam mai mult de 10 minute într-un magazin și îmi cumpăram ceva. Acum se întâmplă să petrec și câteva ore bune, asta când aleg să merg direct prin magazine, dar de cele mai multe ori aleg să mă documentez întâi de acasă, de pe internet, iar abia apoi să caut prin magazine modelele de încălțări plăcute de mine.

PS: Am fost mirat să observ că Selgros vinde și încălțăminte.

Selgros Iași
Produse alimentare și nealimentare
Șoseaua Nicolina nr. 57A Iași,700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.