AlexScrie.Ro

Despre importanța igienei dentare

Sunt de părere că o persoană care se respectă trebuie să aibe grijă de felul cum arată și la ce părere lasă el la prima vedere. Și să nu îmi spuneți că prima vedere nu contează, cu toții judecăm și ne facem o anumită părere despre o persoană exact după ce o vedem pentru prima dată.

Nu știu dacă numai pentru mine contează, dar dantura și igiena dentară este un important aspect pe care îl judecăm. Să fim sinceri acum, câți dintre noi suportă să vorbească cu o persoană care are toți dinții cariați, murdari sau galbeni și deține la purtător și un miros insuportabil al gurii? Exact, nimeni.

Și-atunci ce facem cu dantura? Cum facem să avem o dantură frumoasă și sănătoasă care impune în mod indirect și respect? (Asta pe lângă faza cu sănătatea). Albirea dentară e o soluție. Sincer, m-am săturat să observ lipsa de interes pentru dantură a unor persoane. Este oripilant și de prost gust să îți miroase gura sau să ai dinții murdari, sincer, provoacă greață. Așadar, pentru astfel de persoane dezinteresate, dar și cele care au grijă de igiena lor dentară, dar totuși au probleme cu dantura din cauza fumatului sau dependenței de sucuri gen Pepsi sau Coca-Cola, vreau să-i recomand pe cei de la ArtImplant care au o ofertă bună pentru albire dentară profesională.

Bărbații care au o dantură frumoasă și sănătoasă sunt mai impunători, mai respectați și mai bine văzuți în ochii femeilor sau a celorlalți bărbați, iar femeile sunt mai frumoase și atrăgătoare. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi să săruți o tipă care nu are grijă de dantura ei (scuze pentru cei care mâncau).

Să nu fiu înțeles greșit, vizita la cei de la ArtImplant nu te scutește de spălatul pe dinți în fiecare dimineață și seară, albirea este importantă și ușoară, dar trebuie întreținută.

future

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Trecând peste faptul că articolul ăsta e o reclamă, am să îți scriu ceva la subiect.
    Acum câteva săptămâni a venit un client care s-a așezat pe scaun, în fața mea pentru o simulare la un credit. Fizic era chiar bine îngrijit și arăta ok. Dar când a început să vorbească … mă întrebam cu ce am greșit ca să merit un asemenea client. Evident, dantura nu îi era prea îngrijită iar eu a trebuit să suport mirosul ăla destul de multicel. Dacă nu trebuia să îi pun atâtea întrebări, probabil că era mai ok. Daaar, se mai întâmplă și de astea. Poate că ei nici nu-și dau seama. Pur și simplu nu realizează că au o astfel de problemă. Sunt preocupați cu alte chestii, gen „a face rost de bani”.
    La urma urmei sunt și ei oameni. Dar din păcate nu le poți spune că e ceva în neregulă.
    Cel mai important e să avem noi grijă de dantura noastră, pentru ca ceilalți să nu fie nevoiți să ne suporte mirosurile neplăcute. 🙂

  • Problema cu dantura este ca oamenii nu realizeaza importanta ingrijirii ei. Importanta care nu se poate cuantifica in economii (preventia) sau venituri (rezultatul unui aspect placut), ci doar in costurile mersului la medic atunci cand ajungi sa ai nevoie de stomatolog.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.