Despre importanța igienei dentare

Sunt de părere că o persoană care se respectă trebuie să aibe grijă de felul cum arată și la ce părere lasă el la prima vedere. Și să nu îmi spuneți că prima vedere nu contează, cu toții judecăm și ne facem o anumită părere despre o persoană exact după ce o vedem pentru prima dată.

Nu știu dacă numai pentru mine contează, dar dantura și igiena dentară este un important aspect pe care îl judecăm. Să fim sinceri acum, câți dintre noi suportă să vorbească cu o persoană care are toți dinții cariați, murdari sau galbeni și deține la purtător și un miros insuportabil al gurii? Exact, nimeni.

Și-atunci ce facem cu dantura? Cum facem să avem o dantură frumoasă și sănătoasă care impune în mod indirect și respect? (Asta pe lângă faza cu sănătatea). Albirea dentară e o soluție. Sincer, m-am săturat să observ lipsa de interes pentru dantură a unor persoane. Este oripilant și de prost gust să îți miroase gura sau să ai dinții murdari, sincer, provoacă greață. Așadar, pentru astfel de persoane dezinteresate, dar și cele care au grijă de igiena lor dentară, dar totuși au probleme cu dantura din cauza fumatului sau dependenței de sucuri gen Pepsi sau Coca-Cola, vreau să-i recomand pe cei de la ArtImplant care au o ofertă bună pentru albire dentară profesională.

Bărbații care au o dantură frumoasă și sănătoasă sunt mai impunători, mai respectați și mai bine văzuți în ochii femeilor sau a celorlalți bărbați, iar femeile sunt mai frumoase și atrăgătoare. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi să săruți o tipă care nu are grijă de dantura ei (scuze pentru cei care mâncau).

Să nu fiu înțeles greșit, vizita la cei de la ArtImplant nu te scutește de spălatul pe dinți în fiecare dimineață și seară, albirea este importantă și ușoară, dar trebuie întreținută.

future

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.