Despre frizurile bărbaților

Până să ajung în liceu, nu dădeam foarte mare importanță pe modul cum arătam. Îmi doream foarte mult să slăbesc și să nu mai am kilograme în plus, dar nu puneam foarte mare accent și pe stilul vestimentar pe care îl abordez sau pe frizura aleasă. Voiam să mă tund cât mai scurt pentru a nu-mi fi cald în anotimpurile calde și pentru a nu mă deranja foarte mult părul. Pe principiul ăsta am mers până să ajung în liceu, acolo unde mi-am dat seama că prima impresie se pune pe fizic, iar abia apoi cineva te cataloghează după modul de gândire pe care îl ai.

De atunci îmi place să schimb cât mai des anumite frizuri, dar rămân totuși pentru perioade relativ lungi de timp la unele care consider că mi se potrivesc și mă avantajează. Să nu înțelegeți greșit, nu-mi las părul nici foarte mare pentru că este foarte greu de întreținut, dar mi-aș dori să ajung și la o frizură cu părul mai mare care să mă avantajeze. Modele de plăci știu, am aflat că cele de la producătorul Remington sunt cele mai bune și cele mai utilizate de cei care au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru a avea un păr îngrijit și sănătos.

Pentru o poadoaba capilară bogată și sănătoasă, trebuie să facem anumite compromisuri și să investim o sumă importantă de bani în produsele și dispozitivele pe care le folosim atunci când ne aranjăm părul, dar și la spălarea lui.

Chiar dacă mulți aleg să abordeze stilul clasic, adică părul cât mai scurt, nu i-am înțeles niciodată pe cei care judecă bărbații care abordează anumite frizuri cu ajutorul cărora arată foarte bine. Este de apreciat pentru că ei depun un real efort pentru a se îngriji și pentru a arăta într-un anumit mod.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.