Despre febra provocata de „Fifty Shades of Grey”

Voga provocata de filmul „Fifty Shades of Grey” nu mi-a acaparat doar mie atentia, stiu ca in perioada lansarii lui toata lumea vorbea despre acest film ca fiind „rupt din filme xxx„. Un alt factor care mi-a stranit interesul in ceea ce priveste acest film, a fost si faptul ca The Weeknd, cantautorul meu preferat a colaborat cu melodia „Earned It” in coloana sonora acestuia care vreau sa mentionez ca suna foarte bine.

o-FIFTY-SHADES-OF-GREY-facebook

Nu am stat pe ganduri, am intrat pe site-ul unui cinamatograf din Iasi si mi-am rezervat doua bilete, stiam ca prietena mea cea mai buna nu ar rata asta pentru nimic in lume, deja se uitase de nenumarate ori la trailer. Zis si facut, dupa ce am asteptat zeci de minute bune la coada pentru a-mi lua o portie mare de Nachos cu o cola mare si o punga de m&m, au urmat cele 2h 5min.

A fost un film bun, s-a ridicat la asteptarile mele si este strict punctul meu de vedere. Interesul unei fete fata de un tip misterios o aduce in pragul unor compromisuri destul de sado-masochite. Dupa mai multe despartiri si intalniri, ea vrea sa vada care e maximul de care e el in stare – cat de mult ar fi in stare sa tortureze. In cele din ura cei doi nu sfarsesc impreuna, ideea filmului e ok, are un mesaj usor interpretabil din punctul meu de vedere.

Cam asta a fost cu acest nou „fenomen” intitulat romaneste „Cincizeci de umbre ale lui Grey” si am remarcat publicitatea de care s-a bucurat acest film: in mall, in parc, a fost un fel de noul „Twilight”, o groaza de persoane vorbind despre asta asa ca nu m-am putut abtine si am inceput sa citesc cartea dupa care a fost ecranizat si Oricum, filmul nu arata niciun un sfert din lucrurile care sunt descrise in carte.

Asa ca nu pot fi filme inspirate din cărti care să se ridice la înăltimea textului, ecranizarea este limitata.

articol scris de o cititoare 🙂

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.