Despre e-Sim

Am descoperit zilele trecute un joc frumos. Este un joc online masiv, se numește e-Sim și este cu războaie. Aș vrea să-mi deschid un cont și să mă apuc de jucat, dar sunt mai mulți factori care îmi spun să nu o fac. Printre acești factori e și școala, blogging-ul, offline-ul, etc.

Să revenim… Jocul este foarte atrăgător, utilizatorii se alătură unei țări și încep războaiele cu celelalte regiuni politice. Exemplu: Dacă ar fi să-mi deschid un cont, cu siguranță aș lupta pentru țara noastră și aș trage cel mai mult să bat Bulgaria. Nu am nimic cu locuitorii din acea țară în viața de zi cu zi, dar aș vrea să-i bat, să fim peste ei la încă un capitol, la capitolul e-Sim.

e-Sim este un joc de rețea, un joc de browser. Genul de joc care-mi place. Nu-mi plac jocurile care trebuiesc descărcate în calculator și care-ți mănâncă foarte multă memorie. Mie îmi plac jocuri online, acolo poți comunica cu ceilalți useri și devine și o chestie socială, dacă pot să-i zic așa.

Pe lângă războaie, în e-Sim poți să faci și acțiuni comerciale cu alte țări. Mai multe despre joc puteți citi pe pagina lor de Facebook. Este un joc nou, pagina lor este fondată pe 6 septembrie în 2011, nu cred că a fost lansată cu mult după lansarea jocului.

Dacă ne băgăm mai mulți ar ieși o chestie frumoasă. Am face o treabă bună în lupta cu celelalte țări și nu cred că ne poate bate cineva, așa-i? Ce ziceți?

e-sim

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.