Despre decorul unei locuințe

Decorul unei locuințe spune multe despre proprietari și despre gusturile acestora, clasându-i la un nivel superior atunci când vine vorba despre comparații între capacitățile oamenilor de a-și demonstra simțul estetic. De obicei se pune foarte mul accent când vine vorba de acest aspect pentru că locuința nu reprezintă un spațiu exclusiv personal; între cei patru pereți vor călca frecvent rude, cunoștințe sau prieteni care, involuntar, vor analiza și își vor crea o părere proprie, iar dacă alegerea lor va fi să ”fure” câteva din ideile dvs. nu puteți decât să vă bucurați pentru că înseamnă că munca și creativitatea dvs. au dat roade.

Un trend ce este într-o continuă creștere este cel al decorării locuinței cu vitralii ARTBIENT. Vitraliul este o compoziție formată din sticlă colorată executat manual din sticlă fuzionată și pictată sau sticlă decorativă de Murano. Aceste creații reprezintă mici opere de artă ce își au originile în trecutul îndepărtat și care, cu timpul, au primit noi utilizări și metode de a se preta cerințelor umane. În ciuda legăturii strânse dintre vitralii și aspectul bisericilor, oamenii au ținut să demonteze această relație strictă și să asimileze în interiorul locuințelor personale ornamente, decorațiuni de acest fel, iar rezultatele sunt de un real succes.

La prima vedere poate părea o modă extravagantă și nepotrivită, tocmai din cauza culorilor vii și multiple pe care vitraliile le au, dar nimeni nu vă impune o limită a decorațiunilor de acest fel, ci dimpotrivă, puteți alege singuri cantitatea, locul și modul în care acestea să fie amplasate. Părerile specialiștilor în domeniul design-ului locuințelor vă pot ajuta în măsura în care rezonați cu sugestiile lor, iar în caz contrar, având în vedere faptul că primordial este confortul dvs, puteți alege o abordare proprie a acestui curent. Limitele vi le însușiți și trasați în mod personal, dar pentru ca acest lucru să fie realizat în mod deosebit trebuie să apelați la o echipă profesionistă pe care să vă puteți baza și în care să aveți încrederea unui rezultat desăvârșit și de lungă durată.

Vitraliile pot fi amplasate pe uși, ferestre, luminatoare sau pereți despărțitori în funcție de pretențiile dvs și de modul în care ați visat dintotdeauna că va arata locuința. Oferă un aspect extraordinar interiorului locuinței și se pliază pe cele mai actuale modele de design interior. De asemenea, crează un ambient plăcut prin intermediul modului în care transferă lumina din exterior și dă senzația de bun gust oricărui vizitator ce vă pășește pragul.

Unul dintre elemente principale care fac din acest stil decorativ unul deosebit și care, de altfel, îl diferențiază cu mult de restul elementelor este unicitatea proiectelor realizate din astfel de materiale și granița fin delimitată dintre pictură și decorație. Dacă v-ați gândit dintotdeauna la un spațiu în care să vă simțiți cu adevărat ”acasă” și nu sunteți adeptul a tot ceea ce este în zona comunului, puteți apela la o firmă ce se ocupă expres de astfel de creații și cărora să le puteți descrie modul în care arată, în visurile dvs, locuința perfectă.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.