Despre cluburi si discoteci

Am avut o perioada, vorbesc de acum cativa ani in urma, in care nu exista weekend in care eu sa nu frecventez vreun club. Veneam din orasul universitar, acolo unde sunt inscris la o facultate, saptamanal in orasul in care m-am nascut pentru a iesi in cluburile de acolo, nu pentru ca erau mai frumoase sau mai populare, ci pentru a ma intalni cu mai multi cunoscuti. Intr-un oras mic ca cel in care eu m-am nascut este imposibil ca nu te cunosti cu minim jumatate de oras. In cazul meu, cunoasteam atat personalul clubului, patronii, bodyguarzii, dar si majoritatea celor care calcau pragul discotecii ca invitati, pentru a se distra.

clubs

Ma simteam la un moment dat ca acasa intr-un club despre care am scris acum cateva luni bune. Apropo de asta, acele articole au fost chiar foarte populare, din cate imi amintesc au fost preluate si distribuite si de ziarele locale in acel moment. Se formase acolo o familie frumoasa, cu totii asteptam zilele de petrecere, iar in celelalte, cand nu se organiza nimic, ne adunam noi, conducerea si clientii fideli (poate mai mult de atat, prieteni, promoteri, ceva…) si organizam intre noi diferite activitati cu scopul de a ne distra si de a socializa. Cand a fost luata decizia de a se inchide acel club, am petrecut mult timp acolo uitandu-ne la filme, facand diferite mese, dar trebuie mentionat si ca am organizat petreceri private, doar pentru noi, cei care am inteles fenomenul din jurul clubului respectiv. Scriu putin cu melancolie deoarece mi-a placut mult perioada despre care povestesc si regret mult de fiecare data cand trec prin acel loc si ma gandesc ce era odata si ce este acum. Interesele au daramat o adevarata familie. Bineinteles ca inchiderea localului a facut sa ne desparta si pe noi, fiecare a inceput sa-si vada de drumul lui, nu mai era nimic care sa ne lege, nimic care sa ne tina uniti, poate doar amintirile legate de pub.

In serile de petreceri, cand problemele inca nu incepuse, clubul era full, toata lumea alegea acel local pentru ca se stia ca se asculta cea mai buna muzica, ca staff-ul este cel mai prietenos, ca acolo esti in siguranta si ca nimic rau nu se poate intampla. Era locul perfect pentru distractie. Si fie vorba intre noi, cele mai vanate fete din oras frecventau acel club pentru ca era unul select, care permitea o anumita tinuta. Fete cu rochii superbe, cu rochite scurte si foarte scurte, cu tocuri cat mai inalte, dar si cu sandale cu platforma isi faceau aparitia weekend de weekend. Baietilor le placea asta. S-au legat multe prietenii, dar si relatii, in acel local. Se facuse un obicei si toata lumea se imbraca foarte elegant pentru ca pub-ul nostru era altceva, fetele erau din ce in ce mai cochete, iar baietii din ce in ce mai eleganti.

Acum nu imi mai place sa ies in cluburi, decat foarte rar, doar daca este vreun eveniment la care nu am cum sa lipsesc. M-am schimbat asa de mai bine de un an, nu stiu daca si povestea de mai sus m-a facut sa nu mai vreau sa fiu fidel cluburilor.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.