Despre cantitate, în defavoarea calității

Observăm cu toții cum toată lumea aleargă după bani, lăsând în urmă principii și criterii pe care ar trebui să le respectăm cu toții cu strictețe. Ideea este că nu mai putem garanta pentru niciun lucru, indiferent de natura acestuia. Nu cred că mai sunt produse naturale, produse care să nu ne facă nimic în termen lung, deoarece foamea aceasta disperată de bani îi fac pe producătorii de orice fel să urmărească doar o producție cât mai bună din punct de vedere cantitativ, calitatea nu mai este de mult un obiectiv pentru nimeni.

De aceea prefer, ori de câte ori am ocazia, să evit produsele din supermarket-uri și să cumpăr, cel puțin produse alimentare, de la țărani. Acum ceva timp, am avut și în propria grădină câteva legume pe care le mâncăm cu poftă în zilele călduroase de vară, dar am renunțat la această idee când am observat cât de multă muncă trebuie să fie depusă pentru o legumă sănătoasă. Ca mine gândesc și alte milioane de oameni, așa s-a ajuns să mâncăm tot felul de prostii care ne afectează sănătatea.

Singurul aliment care încă îl putem consuma cu încredere este apa. Dar nu orice apă. Majoritatea firmelor ce comercializează apă și pretind că au cea mai curată apă de pe piață, au defapt o apă care ne face rău din foarte multe puncte de vedere. De aceea, încurajez achiziționarea unei pompe submersibile de apă curată. Prețul este unul nesemnificativ când ne gândim la sănătatea noastră. Pânzele freatice dețin foartă multă apă curată, trebuie să profim de ea și să evităm apa îmbuteliată pentru că este plină de nitrați și nitriți.

Personal, consum numai un singur tip de apă, atunci când sunt plecat de acasă-de la o firmă care nu se laudă cu acuratețea apei, dar care are totuși cea mai curată apă-rezultat ce a fost comparat cu toate firmele de pe piață. Atunci când sunt acasă, prefer să merg la un izvor de apă din aproprierea casei mele, izvor care dă o apă foarte curată și care este testată periodic.

Prețul unei pompe submersibile diferă de la produs la produs, de la specificația fiecărei pompe, dar și de modul în care urmează a fi folosită acea pompă. Poate fi folosită pentru aprovizionarea cu apă curată, dar și în construcții sau agricultură, unde este nevoie de foarte multă apă. Este o soluție mult mai convenabilă, în comparație cu transportarea de apă în cisterne dintr-un punct în altul, iar costurile sunt cu mult mai mici. Defapt, singura investiție este achiziționarea unei pompe bune, iar apoi ne putem bucura de foartă multă apă curată.

O pompă submersibilă poate alimenta o casă întreagă cu apă curată. Sfatul meu este să apelați la o firmă profesionistă în acest domeniu când achiziționați o pompă, ei știu cei mai bine să vă recomande produsul cel mai potrivit pentru ceea ce doriți să faceți cu el. Pompele pot fi atât pentru uz „casnic”, cât și pentru firme, hale, încăperi mari unde se desfășoară o anumită activitate.

alimentarea-unei-case-cu-o-pompa-submersibila-in-sistem-hidrofor1

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.