Despre campaniile de reduceri

Probabil ați observat și voi că în ultimul timp apar din ce în ce mai multe evenimente organizate de magazinele online din România ce au scopul de a scăpa practic de stocul actual reducând prețurile. De cele mai multe ori, faza cu reducerile este o frumoasă țeapă (nu dai nume de magazine care practică așa ceva, cel mai probabil voi fi amenințat din nou cu judecata dacă încerc să le spun cititorilor mei ce servicii din online nu sunt de încredere). Cu toate că pe fiecare produs scrie că a fost redus cu niște procente bune, adevărul este altul. Înainte de acea campanie de reduceri, fiecare produs aflat la reducere a fost scumpit exact cu procentul cu care urmează a fi redus, uneori chiar mai mult. Așadar, se întâmplă ca un produs să coste 100 de lei cu o reducere de 30%, produs care fără reducere avea prețul de 90 de lei, dar înainte de campanie.

Nu încerc să acuz toate magazinele online, nici gând. Spun doar că trebuie să fiți atenți la reduceri, trebuie să analizați puțin piața înainte de a comanda un produs doar de dragul reducerilor. Eu mi-am luat la reduceri în anii trecuți două televizoare, tabletă și alte electrocasnice mari și mici. Spre surprinderea mea, prețurile chiar au fost reduse atunci, nu a fost doar o strategie de marketing. Selgros este unul dintre magazinele serioase care știe să lucreze cinstit și să se dea bine pe lângă un potențial client. Aveți mai jos câteva detalii de contact ale lor.

De ce se practică aceste măgarii?
Pentru că lumea este orbită de cuvântul „reducere”, iar cu cât bulina care arată procentele reducerii este mai mare, cu atât mai mare este coada la acel produs. Magazinele online știu asta și au grijă să planifice foarte bine o astfel de mișcare.

Selgros Bucureşti Berceni
Produse alimentare şi nealimentare
Str. Turnu Magurele nr. 92-108, Sector 4, Bucureşti, 041711 , RO
Tel: 0214 068 000
Fax: 0214 068 199

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.