Despre camera auto

camera-autoEu mi-am fixat mereu niște targeturi și mi-a plăcut mereu să-mi închipui cum ar fi dacă…; iar aceste gânduri s-au dus de multe ori și spre mașini. Iubesc mașinile de mic, tatăl meu a fost șofer pe tir foarte mulți ani și de atunci m-am îndrăgostit de mașini, de volan, de motor și de mirosul de motorină arsă.

Îmi doresc să iau cât mai repede carnetul de șoferi, dar mi-e imposibil până în vară acestui an. Mi-am propus eu să fie imposibil, vreau că școală de șoferi să fie un fel de premiu pentru mine în caz că iau bacul, iar tot ea să fie o pedeapsă (nu o mai fac), în caz că nu iau bacul (dar asta e mai greu). Este o motivație în plus.

Să revenim la gânduri. Îmi place să mă gândesc că o să am o mașină doar a mea, o minunăție care va fi extrem de elegantă în interior pentru că-mi place eleganța și bunul-gust. Mașina mea va fi mereu curată și va fi dotată cu orice fel de tehnologie care-mi va fi de folos. Mă uit de mult timp pe net după o cameră auto, am citit multe despre ele și mi-am dat seama că sunt de un real folos șoferilor. Acestea nu numai că te pot scăpa de unele neplăceri în trafic, dar sunt și foarte productive pentru online și pentru blogul meu.

Camerele auto s-au ridicat foarte mult în ultimul timp, tot mai mulți șoferi înțeleg cât sunt ele de folositoare și tot mai multe filmulețe filmate cu o astfel de cameră sunt urcate pe bloguri sau site-uri create special pentru asta (ex: TraficTube).

Consider că o cameră auto te poate ajuta și să progresezi ca șofer. Filmând fiecare drum parcurs cu mașina și analizând imaginile, vei putea să-ți observi greșelile din trafic și le vei îndrepta.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.