Despre business-ul foto-video

Spun de foarte mult timp că trebuie să-mi achiziționez și eu un aparat foto profesional. Îmi plac foarte mult fotografiile, iar în domeniul în care eu activez, adică în online, ar fi foarte indicat ca materialele foto-video din articolele mele, dar și din celelalte proiecte care nu țin neapărat de creare de conținut text, să fie unice și proprii. Pentru că nu sunt un tip foarte decis și sunt genul de persoană care așteaptă foarte mult, gândește din mai multe perspective și analizează foarte bine o situație, am tot amânat această achiziție. Acum, mi-am propus să-mi fac singur un cadou de Crăciun și să-mi achiziționez unul cu prima ocazie, poate vor fi ceva reduceri sau cine știe ce pont prind.

fotograf

M-am gândit și din punct de vedere financiar și toate calculele duc această investiție spre un avantaj. Un fotograf cu ceva experiență poate câștiga destul de mulți bani, ba chiar își poate asigura un trai mai mult decât decent din această meserie. Bineînțeles că acest lucru se datorează și aparaturii foarte performante și vaste. În acest caz, banii nu au cum să nu vină.

Consider că un tip pasionat de fotografie și filmări video poate avea succes, iar eu m-am gândit la asta destul de serios și vreau să încerc o „mică carieră” pe lângă cea de blogger și content writer. Un aparat foto în primă fază, apoi o cameră video performantă, poate chiar și o dronă pot duce la un profit considerabil. Dronele au din ce în ce mai mult succes în ultimii ani, iar aceste filmări cu drona sunt extrem de căutate. La un eveniment important din viața ta, ca nunta, o filmare aeriană cu drona te poate ajută să ai cele mai frumoase amintiri de la nunta ta.

Dacă ți-ai propus să ai o nuntă de neuitat, acest detaliu, care aparent este destul de minor, îți transformă nunta din una banală în una de mare succes, pe care invitații nu o vor uită foarte ușor, iar tu te poți bucura când vrei de niște filmări profesionale cu ajutorul cărora îți poți stârni sentimentele trăite în ziua nunții tale.

Este destul să faci această alegere la nuntă, pentru că la botez, cu siguranță vei dori să repeți această experiență. Chiar nu este un moft să-ți filmezi cele mai importante evenimente din viața ta cu o dronă, prețurile sunt destul de accesibile, iar calitatea este incontestabilă.

O să revin cu informații după ce-mi achiziționez un aparat foto.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.