Despre BlogDeIT.ro

Mi-au plăcut întotdeauna proiectele la început de drum pentru că sunt omul începuturilor. Îmi place să pun lucrurile la punct, să fac strategii de viitor, să fac primele legături și să aduc totul pe un făgaș normal, până începe totul să funcționeze din inerție. Acolo mă plictisesc și trebuie doar să mă apuc de altceva sau să tratez proiectul ca fiind din nou la început, să fac continuu schimbări sau să-l diversific. Îmi mai place și să analizez alte proiecte online care cresc frumos și sigur, care oferă conținut de calitate și au un aspect foarte curat și îngrijit.

Un astfel de exemplu este Blog de IT, un proiect decent, care arată mai bine decât 90% din site-urile din aceeși nișă, atenția cititorului fiind pe conținut, iar content-ul, chiar folositor și ușor de citit. Temele sunt diverse și ce-mi place cel mai mult este că au titluri care nu te lasă să părăsești site-ul fără să citești câte ceva.

Astfel de proiecte își fac cu greu loc pe piața din mediul online pentru că strategiile de promovare nu mai țin cont de calitate de cele mai multe ori, ci de sumele investite în promovare. Eu am rămas mai tradițional, fiind în acest mediu de peste 9 ani, am văzut multe schimbări în piață, iar concluzia ar fi că tot proiectele de acest gen, muncite și curate, vor avea succes pe termen lung.

Tutoriale se găsesc peste tot, este drept, dar toată lumea dă drumul în mediul online, gratis, doar la bucăți mici de informații, niște teaser-uri cu informații puține. Pagina Shop – Blog de IT oferă deocamdată două cursuri WordPress, la prețuri cu mult sub ce am mai văzut în online la momentul actual.

Zic că e un proiect de viitor, sper să auzim cât mai des de el și reușitele lui pentru că merită!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.