AlexScrie.Ro

Despre Bendeac, titluri și WordPress 3.8

Aveam niște titluri prin agendă și m-am gândit să scriu despre fiecare câte ceva într-un singur articol, un post pentru fiecare nu are rost să fac, aș scrie maxim 50 de cuvinte/titlu. Deci:

Bendeac merită un blog
Bendeac este foarte activ pe pagina lui de FaceBook, postează chestii mișto. Mie îmi place să-i citesc textele, îmi place cum scrie și îmi plac glumițele din postări. Păcat că nu le scrie pe blogul personal și aruncă textele alea doar pe FaceBook.

Titluri articole
Asta era doar o idee cu ceva indicații sub ea. Citisem zilele trecute pe mai multe bloguri despre titluri. Unii pun titlul înainte de a scrie articolul, asta nu mi se pare prea ok. Să spun și de ce: un titlu este poate cel mai important lucru la un articol, dacă reușești să impresionezi și să atragi atenția cititorului prin titlul, îți va citi și articolul.
Dar un titlu trebuie să fie fixat după ce scrii un articol pentru că, de multe ori, se întâmplă ca în text să ai o expresie interesantă despre subiectul tratat, acea expresie poate fi chiar titlul articolului tău.
Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine e ca și cum ai zice sărut mână pentru masă înainte de a mânca.

WordPress 3.8
Îmi place foarte mult, pare mai profesionist și mă împinge la scris. Îmi place mult pagina „new-post”. Mai multe despre update puteți citi aici.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • cateodata totul porneste de la titlu. aia e ideea de baza si despre aia vrei sa scrii.. m-a amuzat chestia cu „saru mana pt masa” :))

  cat despre bendeac si faza cu blogul.. mi se pare ca de la o zi la alta bloggingul moare. te exprimi mai usor pe facebook si primesti feedback mult mai repede..si economisesti si cateva clickuri daca intelegi ce vreau sa spun.

  cel putin in lumea mea facebook si youtube dicteaza.

  spor la scris!

 • Eu personal obisnuiesc sa pun titlul inainte sa scriu articolul. Titlul e ideea principala de la care pornesc totul iar daca pe parcurs ”ma iau cu vorba” si deraiez de la subiect ma uit imediat la titlu si ma redresez.

 • A da, scuze pentru dublu post. Am verificat adineauri si am observat ca bendeac are site. Ce-i drept nu-si posteaza acolo textele care apar pe facebook dar cert e ca are site – mihaibendeac.ro

 • Despre Bendeac: Și-a făcut vlog, are și site (cum a spus și Petro) și da, și eu sunt de părere că posturile acelea ar trebui puse pe blogul său. El a făcut facultatea de actorie, a avut 3 emisiuni ale sale (plus una în care a fost prezentator), deci nu este un incult.

  Despre titlurile articolelor: Ce să spun, de obicei pun titlul prima dată, dar nu ezit să-l schimb dacă, cumva, ideile ce îmi vin pe parcurs nu mai au legătură cu articolul pe care îl scriu.

  Despre WordPress 3.8: Nu mă pot exprima, sunt pe Blogger :))

  • Nu a spus nimeni ca e incult, eu chiar il apreciez pentru tot ce a facut in TV si ce face in online. 🙂

 • Si mie imi place mult de tot cum arata noul WordPress. Referitor la titluri eu le pun inainte de a scrie articolul, la mine prima data imi vine in minte titlul, dupa aceea continutul.

 • eu plec de la o idee sau mai multe, le fixez, apoi pun titlul. uneori cred ca am titluri idioate, care nu prea au legatura, dar… poate voi invata eu… vreodata! 😛

 • De Bendeac nu mă leg, de noul update la wordpress ce să zic, îmi place. Dar de titluri ! Vai! Aș putea să spun că cel mai greu lucru la un articol pentru mine e titlul. În 95% din cazuri nu-l stabilesc dinainte și în 70% din cazuri (date aproximative) nu știu ce titlu să aleg după ce scriu articolul. Cu greu, aleg unul mai mult sau mai puțin original, dar nu las articolul fără titlu, chiar dacă ajunge să fie o combinație dintre un „fără titlu” și încă ceva (am câteva articole de genul acesta). Nu îmi prea place să fac planuri dinainte și să zic „voi scrie despre asta neapărat”. Nu … de obicei sunt idei de moment influențate de muzică (mai bine zis, scriu ascultând muzică). Chiar acum mă gândeam să scriu ceva dar nu am titlu. Dar nu contează, într-un final va avea. Pentru că, chiar și „Adaugă titlul aici ?!? Ok!” a ajuns să fie un articol scris în noiembrie anul ăsta. 😀

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.