Despre Bendeac, titluri și WordPress 3.8

Aveam niște titluri prin agendă și m-am gândit să scriu despre fiecare câte ceva într-un singur articol, un post pentru fiecare nu are rost să fac, aș scrie maxim 50 de cuvinte/titlu. Deci:

Bendeac merită un blog
Bendeac este foarte activ pe pagina lui de FaceBook, postează chestii mișto. Mie îmi place să-i citesc textele, îmi place cum scrie și îmi plac glumițele din postări. Păcat că nu le scrie pe blogul personal și aruncă textele alea doar pe FaceBook.

Titluri articole
Asta era doar o idee cu ceva indicații sub ea. Citisem zilele trecute pe mai multe bloguri despre titluri. Unii pun titlul înainte de a scrie articolul, asta nu mi se pare prea ok. Să spun și de ce: un titlu este poate cel mai important lucru la un articol, dacă reușești să impresionezi și să atragi atenția cititorului prin titlul, îți va citi și articolul.
Dar un titlu trebuie să fie fixat după ce scrii un articol pentru că, de multe ori, se întâmplă ca în text să ai o expresie interesantă despre subiectul tratat, acea expresie poate fi chiar titlul articolului tău.
Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine e ca și cum ai zice sărut mână pentru masă înainte de a mânca.

WordPress 3.8
Îmi place foarte mult, pare mai profesionist și mă împinge la scris. Îmi place mult pagina „new-post”. Mai multe despre update puteți citi aici.

12 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.