Despre auto și online

Am un anumit principiu legat de locul de muncă și de modalități de a câștiga bani, chiar dacă sunt la o facultate de mecanică, nu mi-aș dori să lucrez foarte mult timp sub tutela unui patron pentru că nu m-aș simți confortabil și nu mi s-ar potrivi modului meu de a fi. Pentru că timpul trece foarte repede, mă tot gândesc ce este de făcut astfel încât să îmbin utilul cu plăcutul și să-mi fac anumite planuri de viitor legate de o combinație între mecanică și online. Idei am mai văzut prin online, la unele magazine de piese auto opel, deci este clar că merge foarte bine piața auto și pe internet.

Pentru că mașinile nu vor muri prea curând, mi-ar place să mă dezvolt foarte mult în online până când termin facultatea, ca apoi să-mi deschid un centru de dezmembrări auto, unde să am foarte multe piese care se caută în ziua de astăzi și se găsesc mai greu, ori sunt foarte scumpe.

Orașul meu natal este cam sărac în acest domeniu, iar o idee inovativă, pusă în practică exemplar cred că ar fi o afacere potrivită care să-mi asigure cel puțin in trai decent. Pentru că visurile nu mi s-au oprit la clădirea fizică în care să-mi desfășor activitatea, mi-am pus în minte să deschid, când o să ajung în acel punct, un site de piese auto online, unde să ajung și la alți clienți, din alte orașe, care ar fi interesați de serviciile mele.

Partea bună este că domeniul care mă pasionează (online-uri, blogging-ul) se pliază perfect cu orice domeniu. În ultimul timp s-au lansat foarte multe magazine online din orice nișă, iar orice persoană dorește să achiziționeze un produs caută mai întâi de toate informații despre acesta pe internet. Dacă-l prinde la un preț bun, este clar că va apela la o comandă online.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.