Despre ambiție și viitor

wrong_way_785-700x387Înainte să trecem la subiectul în sine vreau să vă spun că acest articol este cel cu numărul 350. Nu este o performanță, dar este numărul cel mai mare de articole scrise de mine pe un singur blog. Aștept felicitările voastre în secțiunea de comentarii (glumesc) :).

Astăzi vreau să vorbim despre cei care ajung la o anumită vârstă și încă depind de banii părinților. Nu sunt puține persoanele care ajung la vârste ca 25 de ani și nu au nimic a lor, ei încă trăiesc acasă la mama și la tata, încă se hrănesc din banii lor, încă îi cere mașina lu’ ta-su să iasă în oraș cu o fată și exemplele pot continua.

Mă gândeam într-o seară la acest lucru, nu puteam adormi și mi-a căzut această idee. Eu am de gând ca în 4 ani, deci undeva pe la 20 de ani să fiu cât de cât pe picioarele mele. Bineînțeles că nu mă arunc la idealuri ca „să am apartamentul meu, casa mea, mașina mea și nu știu ce venit lunar” pentru că atunci o să fiu la facultate și nu-mi place să alerg după doi iepuri deodată, dar totuși vreau să am ceva profit din munca mea, vreau să am câteva lucruri importante cumpărate din banii mei și ceva realizări atât în online cât și în offline.

Apreciez foarte mult persoanele care după majorat încep să se gândească la viață în adevăratul sens al cuvântului, persoanele care vor să fie independenți și încep să se informeze despre închiriere apartament București. Da, Bucureștiul este probabil cea mai bună soluție pentru un tip care se mișcă cât de cât prin online și vrea să meargă mai departe în acest mediu. De ce? Pentru că (probabil) și prieteni și nu ai altceva de făcut cu excepția muncii. Pentru că ai foarte multe direcții în care să o iei și pentru că majoritatea celor care fac același lucru ca ține se adună în capitală.

Later edit: Se apropie 2014, nu am foarte multe realizări în acest an, multe dintre cele stabilite în luna ianuarie a acestui an se vor muta pe lista cu obiective pe 2014.
2013 a fost primul an în care mi-am fixat obiective, am învățat destul de multe în acest an, știu cum să organizez anul 2014!

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.