Despre albumul de nunta si evenimentul in sine

jadoris1Nunta cu siguranta este cel mai important eveniment din viata unui om, exceptie fac cei care vad din nunta o afacere profitabila si aleg sa se jure in fata preotului, dar si sa organizeze o petrecere la care isi invita toate cunostintele doar pentru a beneficia de acea suma de bani care se obisnuieste a fi daruita de cei prezenti la acest mare eveniment din viata a doi tineri. Poate pe multi va bulverseaza ce am zis in randurile de mai sus, dar aceasta practica devine din ce in ce mai populara prin randul celor care si-ar da si viata pentru bani. Traim niste vremuri grele pentru ca nu mai exista oameni cu caracter, oameni de cuvant, oameni care sa mai aiba bun simt si sa nu treaca peste cadavre pentru bani. Viata s-a transformat intr-o lupta dupa castiguri materiale, tot ceea ce facem inseamna bani, toti fugim si ne zbatem, pierdem nopti si zile, prieteni si chiar si persoane din familie, toate in lupta pentru bani, iar parerea mea este ca nu exista nimic mai trist decat asta. Dam cu piciorul si trec neobservate de noi momente superbe, oameni foarte faini alaturi de care putem castiga nu doar bani, ci si experiente, amintiri si lectii de viata cu care ramai.

jadoris

Este un cliseu acea expresie „in mormant tot saraci o sa fim”, dar cine a spus aceasta vorba a fost om mare si a inteles ca viata nu inseamna doar material, ba dimpotriva, materialul inseamna doar partea minora a vietii, importante fiind insa lucrurile pe care noi le evitam, pe care nu le mai putem trai acum pentru ca totul se concentreaza pe parte financiara, iar oboseala rezultata din aceasta lupta spre „a avea” ne transforma in neoameni.

Spuneam de nunta ca este cel mai frumos eveniment din viata a doi tineri, asta daca nu este organizata pentru bani. Mi-au placut mereu nuntile, mi-au placut extraordinar de mult obiceiurile care inca se mai tin la nuntile din diferite zone ale tarii, imi place ca fiecare om se imbraca cu cele mai frumoase haine si totul este elegant, frumos, de vis. Ideea acestui articol mi-a venit in timp ce rasfoiam niste albume de nunta gasite pe un site care se ocupa de asa ceva.

jadoris2Apropo de organizarea unei nunti, foarte multe firme se ocupa de asa ceva, se intrec una pe cealalta cu fel si fel de chestii marunte care dau o pata de culoare evenimentului. Sincer sa fiu, nu cred ca poate organiza cineva o nunta de bun gust, o nunta care sa ramana in amintirea tuturor celor prezenti daca la acest eveniment este angajata o echipa profesionista de organizare. De unul singur sau cu prietenii nu poti obtine un album frumos de nunta, o aranjare eleganta a salii, o asezare corecta a lucrurilor de pe mese. Albumul de nunta este esential, parerea mea. Acum pozele sunt o arta, albumul de la evenimentul tau trebuie sa fie special, iti va aminti mereu de aceste momente superbe traite in tinerete.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.