Despre afacerea cu merișoare

Mă gândeam zilele trecute la o idee de afacere care pare destul de profitabilă. Deoarece activez în online de o bună perioadă de timp și iubesc acest mediu, m-am gândit și la posibilitatea de a îmbina online-ul cu offline-ul și la beneficiile pe care le poate aduce această relație.

Dacă aș ajunge vreodată în punctul de a avea o sumă de bani frumușică, m-aș gândi serios să-i investesc într-o nișă agricolă. Un exemplu de astfel de afacere ce pare a fi profitabilă cel puțin de la prima vedere este afacerea cu merișoare, acei arbuști înalți care oscilează între 5 și 20 de cm cu tufe pitice ce cresc pe orizontală.

Merisoare

De ce aș investi în merișoare?
Pentru că ele sunt un remediu naturist și sunt bogate în proteine și vitamine. Acestea nu doar că sunt căutate de sportivii de performanță, ci și de persoanele care știu câte beneficii poate aduce această plantă asupra sănătății noastre. Le poate veni în ajutor celor care au infecții urinare sau probleme respiratorii, dar și celor care vor să-și curețe cavitatea bucală.

Spuneam de o relație dintre online și offline care ar aduce beneficii acestei afaceri:
Pentru că acum toată lumea știe să navigheze pe internet și fiecare persoană caută informații despre ce-l interesează pe Google, aș lansa și un site de nișă în care aș prezenta toate soiurile mele de merișoare, beneficiile acestora, dar și informații despre locul în care cultiv această plantă, cum o tratez și fiecare pas până ajunge în mâna celor interesați.

Pe site aș pune și o modalitate de a comanda online produsul meu. O bună promovare a afacerii de pe internet îmi va aduce destui clienți, astfel îmi pot recupera investiția doar din comenzile de pe internet. Prezența în Social Media este obligatorie, așadar aș deschide și câteva conturi cu afacerea mea pe mai multe rețele sociale în care să public zilnic informații despre produsul meu și beneficiile lui.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.