Despre cele întâmplate în 2017 și feeling-ul pozitiv despre 2018 | Vă doresc un an productiv!

Pentru că a venit și sfârșitul unui an bun, trebuie să las aici câteva rânduri pe care o să le citesc peste câțiva ani și o să-mi dau seama că 2017 a fost debutul unui drum frumos. Mă simț motivat la acest final de an și abia aștept să văd ce-mi rezervă anul 2018. Presimt, mai mult ca niciodată, că anul care începe în câteva ore va fi anul meu, plin de momente frumoase și multe realizări atât pe plan personal, cât și profesional. Este o ambiție a mea să duc anul 2018 cap-coadă într-un mod productiv și sunt sigur că o să reușesc!

2017 a fost un an bun pentru că m-am dezvoltat personal enorm de mult, iar acest lucru îl datorez oamenilor din jurul meu care mi-au oferit încredere și sprijin (fac referire aici la voluntari, profesori, prieteni, familie). Sunt nerăbdător să încep proiecte noi, să dau peste noi provocări, să mă depășesc de la zi la zi și cel mai important-să-mi motivez prietenii și oamenii din jurul meu. Am doza necesară de optimism și ambiție pentru a putea schimba ceva în bine și chiar simt că am început să pun umărul la a urni o mică parte din generația mea spre un drum productiv care se va contura extrem de frumos în timp.

2017 a fost totodată și un an în care mi-am dat seama de multe lucruri ce nu-mi dădeau voie să mă dezvolt, am descoperit fel și fel de oameni, unii care m-au motivat prin felul lor de a fi, iar alții care m-au motivat să schimb modul lor greșit de a gândi.

2017 a fost și un an în care am dormit puțin, am muncit mult și mereu m-am bucurat de ceea ce fac, timpul a trecut foarte repede, iar oamenii buni au rămas lângă mine și mă bucur de fiecare dată când îi văd mulțumiți și cu poftă de muncă. Fac referire aici la voluntariat, poarta spre dezvoltare-cum îmi place mie să numesc această activitate. Mi-am dat seama că mă hrănește fiecare zâmbet al lor, fiecare progres și faptul că îi văd uniți, iar uniți suntem cei mai puternici!

 

2018

Va fi un an extraordinar pentru că am atât de multe planuri pe care le voi pune în aplicare. O să învăț muuult mai multe lucruri, o să cunosc noi oameni minunați, o să mă depășesc pe mine însumi și o să cresc împreună cu #GașcaFrumoasă care-mi dă energia și puterea de a trage cât mai tare pentru viitorul nostru.

Am foarte multe obiective, majoritatea țin de dezvoltare pentru că sunt de părere că asta este cel mai important lucru pentru mine acum. Am decis să nu le mai fac publice tocmai pentru că am făcut asta în fiecare an și de multe ori am uitat de ele, conturându-mi în timp alte targeturi.

Cert este că mă voi dedica voluntariatului, deci dezvoltării personale-căci despre asta este vorba în voluntariat.
Paralel de asta, o să trag să-mi asigur independența și să-mi conturez viitorul.

Vă doresc tuturor un an cât mai productiv și plin de momente frumoase, de lecții de viață, de zâmbete sincere și de obiective atinse!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.